Ändrade planer!

Jaha ja. Vi som hade tänkt att dra på Färjan i morgon, i stället drar vi till vårt kära grannland Norge! Thomz tyckte vi skulle dra upp och hälsa på K & E. och jag är inte den som bangar!
Så i morgon efter jobb drar vi! Kul!

Fick nyss ett MMS av C, brors flickvän. Min bror skulle opereras idag, men eftersom det varit strejk så jag har tänkt att dom skjutit upp det, men det hade dom minsann inte gjort. 22 STYGN!!!! har dom satt på hans "lilla" mage! Han ska alltid vara värst! Hann inte prata så mycket med han, läkaren kom in i rummet, så jag hoppas han ringer upp snart igen! 

Ja, det var allt för nu!

En uuuunderbar dag!

I går var jag ledig. Hade bestämt med Patrik att vi skulle träffas och hitta på nått kul!
Sagt och gjort. Dagen började med ett besök hos SunTan. Brun och fin drog jag ut till stadskärnan Kallax och vi bestämde oss för att fara in till stan och dra en bingo. Väl på bingon vann vi hela 40 kronor!! Så för dom pengarna bestämde vi oss för att köpa lite viine!
Satte oss i Patriks fiiina cab och gled vidare på stan

image63

Efter det drog vi ut till byn och lämnade min bil så jag kunde dricka viine i Kallax.
Lurade i Patrik ett glas viine hemma hos oss, och efter det var det jag som var chaffis i caben!
Väl tillbax i Kallax öppnade vi en cider och sjönk ner i poolen och bubblade en stund.
Käkade och sen till hamnen för sjösättning av  "Celeste".
Patrik skulle just spilla upp ett glas viine åt oss när vi inser att det inte fanns några glas ombord. Surade ihop en liiiten stund för att sen komma på tandbortsmuggan inne på dass. Nu var det bara så att den hade 4 små små hål i sig så vattnet skulle rinna bort. Så vi surade ihop ytterligare en stund. Sen öppnade Thomiz en låda, och VIPS! så hade vi vårat vinglas. Men ska se möjligheterna, inte hindren!

image64

Så glada ihågen satte vi igång att smutta i oss lite viine!

Efter ett tag hittade vi ytterligare ett vinglas...

image65

Alla sätt är bra, utom dom dåliga!

For runt med båten en stund och cirkulerade utanför Färjan. Men eftersom det var jobbdag idag så bestämde vi oss för att inte gå ombord på den. Men på fredag!!

Så underbar dag hade jag igår!

Hoppas ni hade en bra dag!


Gult kort

Jaha, då har jag äntligen fått veta huruvida jag ska få behålla mitt körkort eller inte efter att ha kört liiite för fort när jag bogserade. Länsstyrelsen beslutade att ge mig en varning. Så om jag inom cirka * två år kör för fort, kommer dom efter mig och snor mitt körkort!
Men nu ikväll när Bossan och Patrik var här, så kom Bossan på att dom skrivit lite fel på pappret dom skickat till mig. Dom har skrivit att jag har kört 30 km/h när jag bogserade. När det skulle ha stått 60 km/h. Alltså så har jag ju inte gjort nått fel! Jag har kört laglig fart och har ändå betalat 3600 kr i böter?!? Så nu ska jag jävlas med dom  och scanna in pappret jag fick och bifoga det i ett mail och fråga vad jag gjort för fel när jag kört 30 km/h när jag bogserade! Lite kul ska man väl få ha!

Annars då?? Som skrivet, Bossan och Patrik har varit här ikväll och käkat. Det var ju så fint väder så jag bestämde mig för att vi skulle grilla. Ringde och bjöd hit pojkarna och vi har haft en toppenkväll. God mat, folk och viine. Kan det bli bättre??

I helgen har jag mest jobbat. Fast på Lördag hann vi med en grillafton hos Kenny & Linda. Mycket trevligt. Snacka om att man kan tycka om vissa människor efter att bara ha träffat dom 2 gånger! Kul!

På söndag var jag och grattade alla mina mammor på Alla hjärtans Morsdag. Först middag hos Thomiz mamma, och sen fika hos min mamma. Fullt upp!


Ha en bra dag i morgon, för det ska jag ha!


* : Vadå cirka?? Så vad händer om jag kör för fort inom 1 år och 9 mån??? Eller 2 år och 1 mån?? Hur fan ska jag veta när jag får köra för fort igen???





Ja ä int bitter!

Klockan är 07,50 och solen strååålar. 15 grader i skuggan. Detta kommer att bli en varm och fin dag.

Enda felet med denna dag är att jag jobbar mellan 08,30 -19. Jag som ALDRIG jobbar helg, men denna jäkla pisshelgen jobbar jag. Kul...NOT!!!

Läste även på nätet att Restaurang Thai Thai brunnit bort i morse. Stans godaste Thaimat serverades ju där!!! Så nu blir det till att laga egen Thaimat!

Nä, mina vänner. Ha en bra dag i solen! Och sola lite åt mig är ni snälla....!



Överraskning!

Ikväll ringde telefonen min. Svarade och det var min bror i andra änden.
Vi surrade på om dittan och dattan. Han var på väg hem från nån grillkväll som jobbet hans hade fixat. Han bor väldigt nära jobbet och jag sa att jag tyckte han hade kört länge, (med tanke på att vi pratat länge) hem från jobbet. Men han surrade om att han hade varit och kollat på nått hus som var till salu.
Så hör jag hur han går på grus och säger att nu är han framme vid sitt garage. Just då bryts telefonen och det ringer på våran dörr. Frågar Thomiz vem det är, samtidigt som jag försöker få kontakt med bror min. Thomiz säger att det är Junior och samtidigt hoppar bror fram som gubben ur lådan!!Snacka förvånad jag blev!!
Tydligen skulle dom iväg upp till Pajala på nån fest, men festen hade flyttats till Luleå. Och här är han! Vi som ska ner om ett par veckor bara! Såå kul att träffa han! Sist var i julas, så det är ett tag sen!
Så nu sitter vi och surrar och dricker lite viiine!

Så vi har det tokbra ikväll!

Hoppas ni har det lika bra!

Siri

Just ja!
Siri gick ut med oss i Fredags när vi drog till Pete, sen dess har ingen sett henne.
Visserligen hävdar Pete att han såg henne på lördag ute på gräsmattan, men jag vet inte riktigt.
Hela dagen igår var hon borta och jag var ute och körde och kollade om hon låg död på vägen, men det gjorde hon inte.
Så i morse hörde jag ett duns på altanen, och där var hon!!

image62

Hungrig som en gnu och vääääldigt gosig var hon när hon kom in.

Doris tyckte nog inte att det var lika kul att lillsyrran kommit tillbax...!



Äntligen Måndag!

Joo, äntligen är vardagen tillbax och alkoholen är på sin plats i barskåpet! Nästa gång den kommer fram är vi nere hos Bror i Härnosand.
Blev en helg med massa alkohol. Men trevligt hade vi, som fan!
På lördag började vi som skrivet tidigt med alkoholen. Satt och skrålade Sing Star hos Pete vid 12 tiden och drack cider. Junior fick agera chaufför och tog oss hem till byn där vi eldade igång tunnan och pojkarna flög med sina helikoptrar.
Käkade Supergod kyckling med pommes och sen dök vi ner i tunnan.

image61

Efter att denna bild togs hoppade jag och ytterligare en person ner i badet. Det blev lite trångt! Men men, finns det hjärterum finns det stjärterum!

Sen var det ju Pubafton i Byahuset, och där var vi oxå. Sprang mellan huset och byahuset. Vid 23 tiden drog dom flesta in till stan och Thomiz jobbarkompis K, hans tjej L och deras bonuspojke J kom förbi. Så festen fortsatte till 0100 nångång då vi stupade i säng!

I går var det inte mycket fart baki ändan på oss. For till Kallax och kollade in Bossans & Patriks båt som dom köpt. Vi kom fram till att den duger åt oss i sommar! In till stan och käkade, sen hem och inta ryggläge i soffan.

Nu ska jag sätta mig i bilen och dra iväg in till stan och hämta ut ett litet paket med lite fina kläder som har kommit till mig. Sen vidare på jobb!

Ha en bra dag i regnet!




Alkohol

Lördag idag. Denna helg kommer att gå i alkoholens tecken!

Igår drog vi till Pete och drack alkoholen. Drog vidare ut på pub och drack lite. Somnade gott vid 01,00 i Petes soffa.
Vaknade i morse 07,00, delade ut lite treo till höger och vänster, somnade om och sov gott till 09,00.
Fick upp pojkarna och vi traskade in till stan och käkade frukost.
Gick förbi systemet på väg hem till Pete och köpte lite dricka som vi sprättade korken på väg upp för rulltrappan...alkisvarning!
Sen dess har vi druckit och sjungt Sing Star.
Nu är vi i byn och eldar igång tunnan och sjunger Sing Star.
Anton och Thomiz flyger med helikoptrar som dom köpt på Teknikmagasinet. Man ska tydligen flyga omkring och skjuta ner varandra.

Ikväll Pubafton i byahuset, förmodligen är vi där då!

Nu ska jag vara trevliga med alla människor!

Byye!

Kusin Vitamin

Snart är det helg igen...Nice! "Bara" Torsdag och Fredag kvar!

Idag när jag skulle dra till jobbet ringde telefonen. Min Kusin - Vitamin A som ringde. Kul!
Hon har efter 8 år i "Sveriges störstaste huvudstad" flyttat hem igen och ville träffas.
Tyvärr tappade vi kontakten när hon flyttade ner, men nu är det bara att plocka upp den igen!
Så efter jag slutat jobb drog jag in till stan och hämtade upp  henne. Sen har vi varit och kört runt i Luleå i ca 2 timmar. Hon hade inte så stor koll på Luleå med omnejd! Men NU har hon det!
Eventuellt blir det att ta en öl och umgås nånstans på Fredag oxå.

På lördag är det Pubafton i byn.
Sur
Kusiin & Ida kommer inte att komma, jäkla svikare! Hålla på och jobba, det kan man väl göra en annan dag eller???

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite bok.

Byye!





Helgen som var

Ja...hur var helgen då?? Joo, helt ok!

På fredag efter jobb for jag in till La Stada och fikade med H, A, och S. Kul! Tack för sällskapet!
Drog även på H&M och handlade kläder till S. Oohh så kul det är att handla barnkläder till flickor!! Och sviinbilligt är det ju! Ge mig bara kontokortet så fixar jag hennes sommargarderob!
Vi bestämde att vi skulle grilla på kvällen. Sagt och gjort, drog till Örarna och eldade igång grillen. Käkade sviingott och satte oss sen ute (med terassvärmare) och surrade nån timma. Trevligt!

Lördagkväll kom Pete ut till byn för filmkväll. Gick över till Statoil och köpte godis, chips m.m för 300 jäkla kronor, inte konstigt vi mådde illa senare på kvällen...

Söndag kom käre mor & far ut till byn för ihopbyggning av gräsklipparmotor. Tror nog det gick bra. Lite ändringar bara som dom ska göra i morgon.

Måndag idag = Jobb. Förvånad nån?? Nä!

Nu soffan!



Uppe med tuppen!

Oj, vad man hinner mycket när man kliver upp tidigt! Fast det kanske inte är så konsigt visserligen...
Klev upp 8 i morse och har sen dess hunnit

*Dammsuga
*Skura
*Slänga in en tvätt i tvättmaskinen
*Duschat

Och nu sitter jag, färdig för jobb, ute i solen klockan 09.12 och skriver och får liiite liiite sol på mig innan det är dags att fara och stänga in mig på jobbet. Inte illa pinkat!

Fredag idag, nice! Jobb till 14, sen är det helg igen!

Pratade med käre bror i går och vi bestämde att vi drar ner till H-sand den 5 juni. 6:e är ju röd, så då får vi en långhelg där nere. Förhoppningsvis regnar det inte, vilket det brukar göra när vi är i H-sand.

I går var vi iväg på ett litet "äventyr". For runt och kollade vattenståndet, och det är högt!! Drog till Vibbyn, där var det översvämning över vägen mot Boden. Cooolt!!

Nä, nu är det dags för jobb.

Ha en bra dag alla mina vänner!


Helgen som varit

Då var det Måndag igen...

I fredags hade jag och Thomiz lite tråkigt så vi bestämde oss för att packa ihop oss och bege oss till stugan och basta och bara mysa.
Sagt och gjort. Fick igång bastun och även en eld i stugan. Städade undan det värsta efter diverse djur som huserat i stugan under vintern och satte oss och kollade "Så ska det låta" och drack lite viiine. Efter det begav vi oss ner till bastun som blivit lagom varm. Satt och spelade kort och bastade och pratade resten av kvällen. Myyys.

Städar lite i stugan


Lördag var det Loppis i Arcus. Hämtade upp mamma mu och daddy cool för vidare färd till arcus. Vi gick och vi gick, men så till slut hittade jag mitt fynd! En blå Kobra telefon. Det enda jag (läs Thomiz) måste göra är att skruva fast två kablar i den så funkar den igen! Priset var 400 kr, men jag prutade ner den till 300 kr! Ha!
Så nu ska den bara repas lite, sen ut på Tradera. Hoppas tjäna en liten slant på den!
Drog hem och satte oss i det superfina vädret. Pete, Frans och Junior kom ut och vi flippade lite burgare på grillen.
Sen skulle dom vidare på fest, så vi skjutsa in dom till stan. Drog hem och skulle se film, men jag somnade som vanligt!

Söndag begav vi oss in till stan och hämtade upp Pete. Drog på stan och käkade lunch och gick en vända på Smedjan. Hittade en fin hood som Thomiz fick köpa till mig!
Skulle även fara och tvätta Pete´s nya fina Audi han köpt. Jo, det gick jättebra, tills det var våran tur och ingen hittade tvättbiljetten, nån (den där jävla nån alltså!) hade råkat slänga den medans vi städade bilen...Lommade in och fick be om en ny!
Hem och slöade i soffan medans regnet vräkte ner.

Och nu är det snart dags för jobb!

LIte bilder från Valborg

Team RedBull


Team Kusin


Thomiz surar när Team RedBull förlorat
image60




1:a Maj

är det idag. Fast dagen är snart slut...
Har nyss kommit hem efter ett par timmar i Coop Arena. Har varit och sett Sound of Music med mamma mu, moster och kusin A. Skrattade och hade kul ett par timmar, inte helt fel!

I går var vi till Kallax. Jobbade ju till 17, så efter det slängde vi oss i bilen och drog. Satt och surrade och myste i solen nån timma med gotta i munnen. Kubben hade vi oxå med, Team Kusin vs Team Redbull. Vi vann inte...!
Badade, grillade och sjöng. Det var det vi pysslade med!
Hann även med en cykeltur. Jag och kusiiin, men vi kom inte så långt förrän Erika låg på asfalten med en cykel över sig. Man ska INTE cykla snabbt opch sen tvärnita med handbromsarna! Bara ett tips!

I morse fick Pete för sigg att han skulle köpa en Vattenskoter. Så han, Thomis och Junior drog iväg till Ö-vik och köpte den, och jag drog till kallax och satt i solen och spelade kubb.
Pratade nyss med Thomiz och som var i Piteå nu, så dom har ett tag kvar. Går inte så fort med släp...

I morgon jobb...inte fan får JAG vara ledig...kortpass mellan 10-14, sen förhoppningsvis hem och sitta i sooolen...om hon inte lyser med sin frånvaro!

Nu sängen!