Fönsterputsning mitt i natta!

Fan va jag är bra...På att putsa fönster alltså!

Ullis kom hit och vi fick för oss att vi skulle putsa mina fönster.
Dom är inte putsade sen förförra sommaren....Så det behövs verkligen och jag suuuger på att göra det. Försökte på ett fönster i våras, och gav upp. Det blidde ju bara ränder HELA tiden!!! Så det fick vara så.
Men som sagt, nu har hon gjort 6 fönster och jag gjorde 2 efter att hon farit. Hon hade ju ett skiitabra trix som hon fått av sin mamma! Så nu när jag putsade blev det INGA ränder! Nu är det bara 6 fönster kvar, och dom hade jag tänkt göra i morgonbitti om det inte regnar.

Så har jag även städat ihop på gården. Det behövdes oxå. Har redan massa saker jag ska köra iväg på tippen med. Passar ju utmärkt nu när jag har stoorbilen!
Så får Thomiz klippa gräset när han kommer hem!

Nä, nu är klockan mittinatten och jag ska sova!

Byye

Midsommar

Ojojoj, vilken helg det har varit!!!

Började på Torsdagkväll när vi drog iväg med Movine till Klubbviken.  Sen dess fram till Lördagnatt har det bara varit trevligt med glada människor och alkoholhaltiga drycker. Surrat, badat, sjungit och bara njutit av det fina väder som sken på oss heeeela dagarna!
Det ända tråkiga var på Midsommar då min lilla Mormor flaxade iväg till Morfar i himlen. Hon har legat på hem i flera år pga alzheimers. Så på ett sätt är det ju skönt att hon slipper ligga där och ingenting veta om vad som händer runt om henne. Men i af...

Så i Söndags drog Thomiz och Pete iväg till Sthlm...är jag förvånad?? Nooo, nu är det det sista på den där jäkla båten som dom inte hann fixa här uppe som ska fixat klart. Så nu är jag gräsänka igen...fram till i morgon! Men det går ingen nöd på mig, jag glider omkring i Pete´s chevrolet som en annan coooling! Så jävla nice bil att köra, men den sluuukar soppa! Vilket jag upptäckte i Söndags då jag fick soppatorsk med den! Fast det var Pete´s fel, han sa att jag inte behövde tanka på några mil först...Men där hade han fel!!!

Nåja...i morgon är jag ledig (kors i taket), och jag hade tänkt dra mig in till La Stada och kolla in nån present till Mamma Mu som fyller år...det är inte lätt att köpa presenter till henne, men det lär väl bli det gamla vanliga...!

Nu ska jag glida ner i soffan och läsa lite Isfolket...

Byye!

Mer Brännboll åt folket!

Snart Midsommar!! Har tänkt att fira det med en båttur till "Klubbis" med Bossan & Patrik. Hoppas nu bara vädret är med oss och vi får Sooool!

Idag Tisdag och sportklubben i byn ordnar Brännbollsturnering! Hur kul är inte det?!? Hoppas bara jag hinner i tid, så jag slutar när det börjar. Kusiiin och Slid-Ida kommer ut och ska spela med oss oxå! Kanske det blir en cider eller två medans man galopperar runt på planen!

Så har Thomiz fått böter med min lilla racerbil. Inte att han körde för fort (vilket faktiskt går), utan att den lilla rackarn har ju körförbud... 1500 kr fattigare blidde han! Så nu har han varit iväg och köpt delen som fattas, 200 kronor kostade den...*suck*  Så förhoppningsvis ska den in på ombesiktning idag. Om han hinner....
Han kom hem från jobbet 06,00 i morse, efter att ha jobbat från 10,00 i går morse. Han har haft fullt upp med att bygga en segelbåt som åker iväg ner till Sthlm idag. Så nu får jag äntligen tillbax min Sambo!! Nice!

Nä, nu ska jag göra mig iorning för jobb!

Byye!



Nu så!

Nu var det ett tag sen sist jag var in här och fingrade lite!

En del har hänt, dock  ej nå dramatiskt!
Thomiz och Pete har dragit till Turklandet och ska laga en moj som gått sönder. Dom for i Lördags och kommer hem i dag! Ska snart bege mig och hämta hem dom.

Har hunnit vara ut med Movine en sväng till Klubbis igen. Käkade och satte oss i en kåta och sjäng till Gitarren. Hur kul som helst! Vaknade dock med 7000 myggbett i pannan, hade inte dragit upp sovsäcken så långt! Men men. Sen när jag var ut på kvällen och skulle pinka, fick jag typ 3000 myggbett på movinen. Not so nice! Kliiiiar ju! Och vi som ska dit på Midsommar...ojoj, hur många fler bett kommer jag inte att få då?!?! Men då har jag garderat mig med myggspray! En bra uppfinning!

Kusiiin är i Turklandet med Slid-Ida, lyllo dom. Det är sviinbra väder där, vilket det inte är här...Regn och sol om vartannat. Snart får man väl gå och lägga sig i solariumet om det inte kommer lite mer sol.

I går var jag och lilla mammsingen och shoppade lös på Coop! Snacka om att hänga på "rätt" ställen! Men men, hittade mig ett par nya floppisar för 29,90, helt ok! Även en ny rosa filt till soffan som matchar. Det gjorde inte den gröna och röda jag hade tidigare! Sen hittar man ju alltid en massa småjox!

Nu ska jag gå ut och gödsla mina rabarber, dom är nog minst i heeela världen!

Byye!

Ut på Sjön

Tisdag idag, och i morgon LEDIG! Det är fördelarna med att jobba i Örarna. Röd dag =Stängt!
Så ikväll ska vi bege oss ut med pojkarnas Båt och hitta nånstans att ankra till och tända igång grillen. Ska sova i båten/tältet oxå. Myyysigt!
Och så har Thomiz berättat att han och Pete drar till Turklandet på Torsdag. Dom ska ner och laga nån mojäng i plast som har gått sönder. Så då blir man gräsänka över helgen...dvs, antingen ligga hemma och fetsofta med en bok, eller full ös medvetslös! 
Det lutar nog åt det tidigare!
Nä, nu ska jag gå och sätta mig på altanen och sooola!

Byye