GRATTIS!!





Bästaste kusiiinen
Erika blir idag ett år närmare rullator! GRATTIS!! Hon kommer inte att få nån present idag, eftersom jag inte har tid över på dygnet att träffa henne. Men kanske kanske hinner vi ses en sväng innan dom drar mot ett betydligt varmare land än detta!

Även Ida har ju fyllt år, så jag slänger in en bild på henne oxå!



Hoppas ni får en bra dag idag!!

Nu back to work...

Jobbelijobb

1 timma kvar tills jag börjar jobba. Solen strååålar, 20 grader i skuggan. Kul...not!

När jag och Thomiz innan semestern satte oss ner och försökte komma fram till när vi skulle ha våran semester så tyckte jag att v 29 30 31 skulle vara bra. Thomiz bönade och bad (jaja, liiite överdrift) att vi skulle ha 28 29 30 istället eftersom han inte vill ha så sen semester. Tänk om han hade kunnat lyssna på mig. Fatta bra väder vi hade haft sista veckan....Men men, kanske han lyssnar på mig nästa år...Vem vet!

Nu är det drygt 2 veckor kvar tills vi flaxar ner till Sthlm för vidare färd mot Värmland och kusin C bröllop. En liten minisemester innan det sen är ytterligare 1 vecka kvar tills vi drar iväg till Spanien på ännu ett bröllop. Längtar så till Spanien! Sola, bada, äta och dricka gott i trevligt sällskap. Kan man ha det bättre?? 

GRATTIS igen
Ida som igår blev 1 år närmare rullator! 

Nä, nu  ska jag bege mig ut på altanen en stund och få lite sol på mig innan jag kliver in på jobbet och inte ser solen på närmaste 8 timmarna!

Ha de bra alla mina vänner!

En tung dag



Åhhh vad jag inte ville kliva upp i morse när klockan ringde 07,00. Semestern är slut och det är tillbax till verkligheten!
Men helgen som gick har varit trevlig i af!
På Fredag var det kokandes hett och vi bestämde oss för att dra till arcus för att kyla ner oss lite.
Sagt och gjort, packade ihop oss och begav oss iväg. Fan så nice det var att slänga sig i poolen och svalka av sig lite för att sen gå upp och värma oss.
Efter arcus begav vi oss mot byn igen för grillfest och vidare färd mot färjan. Det var bara det att vi hade så kul här hemma, så vi kom in till färjan kl 01,30. Men vi hann surra och dansa oss less! Hem mot byn och somnade gott vid 05,00.
l

Cam och Rick efter middagen

Lördag vaknade jag vid 10 och fick världens ångest. Dock inte fylleångest, utan ångest över att jag låg inne i sängen och sov och inte låg ute på en solstol och solade mig! Så jag drog upp mig själv och släpade ut till stolen och la mig och läste. Fan så varmt det var!
Dom andra vaknade efter ett par timmar och kom ut och gjorde mig sällskap. Även Ullis kom förbi senare, och vi bestämde oss för att dra på Baan Thai och käka lite gott. Efter det blev det tre filmer, varav jag såg två! Som vanligt!

Söndag begav vi oss till stugan för att påbörja "projekt badtunnealtan nr 2". Mor och far vill oxå ha altan runt sin badtunna, och Rick & Thomiz hade lovat att dom skulle göra det. Även jag följde med, men höll på avlida av alla jävla mygg!!! HATAR MYGG!!

Hittade lite bilder i kameran från då vi var på Seskarö. Här kommer några!



Äter räkor och myser vid grillen



Årets första dopp

Hittade även andra kort i kameran. Har skrivit tidigare att Doris inte kan se normal ut på kort...



Kolla in varulvs-Doris



Men hon kan se ganska söt ut oxå, hon är ju skiiithögt upp i klätterträdet

Det var allt för denna gång!

Byye!!










Pappa, jag vill ha en vattenskoter



Så glad jag är nu!!



Pete leker Kapten på skotern

Slutade jobba 19,05, drog direkt in till stan och Ettans hamn. Klev in i K &L båt för färd mot Gäddvik. Anton & Frans drog och hämtade skotrarna och mötte upp oss i Gäddvik. FAN så kul det såg ut när dom körde omkring runt båten. Jag och Thomiz drog iväg en sväng. FAAN så kul det var. Körde själv även en sväng, men det var lite klurigt! Men men, man lär sig med tiden!
Drog till A´s föräldrar som bor i Gäddvik och dom kom ut till båten med lite gotta till munnen! Satt och surrade med dom ett tag i båten tills det var dags att ge sig av.
Tyvärr tog Thomiz inga kort när jag sitter på skotern, utan bara filmade (har ingen aning om man kan lägga ut filmer. Klockan är för mycket för att ringa kusiiinen) Drog med Pete och Anton till bilarna och drog upp skotrarna, sen var det slut på det roliga. Men känner jag dom rätt, så var det inte sista gången dom hyr dessa roliga sakerna igen!



Anton in action

Så mina vänner, har ni tur kanske kanske det kommer en film på mig när jag sitter på en vattenskoter för första gången i mitt liv! Om inte...

Ha de bra!



Bitter

Hemma på lunch. Solen strååålar ute. Kul! Not!

Inte blir det bättre av att Pete & Anton har hyrt vattenskotrar dagen till ära....Nä, jag är inte bitter
Har jag tur hinner jag åka ikväll efter jobbet.
Thomiz och Rick drog nyss iväg mot stadens hamn. Skulle ut med båten och kolla in när grabbarna kör omkring på sina vattenleksaker. Nä, jag är inte bitter!
Ska tillbax till jobbet och sitta inne 5,5 timmar till. Såå kul...!

Ha en solig dag!


Stråålande sol...

20 grader i skuggan klockan 09,00 på morgonen. TACK så jäkla mycket Pissväderguden som inte är på mitt lag idag. Vilken dag som helst annars hade jag gärnat jobba, men VARFÖR VARFÖR måste det vara den bästa dagen på hela semestern????? Nä, jag är inte bitter!

Ha en bra dag allihopa!

Jobb...

...jo, det är sant.
I morgon ska jag jobba extra för en på jobbet. Lovade att jag kunde det redan innan semestern. Har inte tänkt på det så mycket, men i morgon är det dags! Så nu du, din jäkla vädergud, REGN i morgon, så jag slipper lida så mycket. Snälla!!!  (Men jag vill gärna att solen kommer tillbax till kvällen och hela helgen. I af Fredag då vi planerar utgång på Färjan...Snälla?!?)

Annars har jag semester, 4 dagar kvar, sen börjar allvaret om igen.. Jobbar visserligen bara 3,5 veckor till, sen drar vi till Spanien i 1,5 vecka. Nice! 

Idag styrde jag bilen norrut. Drog och hälsade på Anki m familj uppe i Töre. Skitaskoj att träffas, var 100 år sen sist. Surra, sola och dricka mängder av kaffe, det är vad vi har pysslat med hela dagen!

Och eftersom solen har lyst på mig hela dagen, så tar jag mig ett glas vitt och läser igenom nya H&M katalogen!
Bara så ni vet!



För att

Bara för att regnet öser ner och jag har semester kryper jag nu ner under en filt i soffan med ett glas rött i handen.
Bara så ni ve
t!

Norge i bilder



Ja, nu har jag "landat" igen hemma. Har varit upp till Seskarö och hälsat på K & L två dagar i rad. Mycket trevligt!

Här kommer lite fler bilder från Norge.
Vi fick ju som skrivet väääldigt mycke fisk. Så vi fileade upp en sej och panerade den i lite mjöl och slängde den i stekpannan



Thomiz lekte d.j



I Torsdags drog vi Senja runt. Oj vilka vackra platser vi fick se. Hittade även Senjatrollet som stog där och såg söt ut!

Rick, Thomiz och Senjatrollet



Cam, jag och några långnäsade troll



Drog vidare till ett ställe som heter Gryllefjord. DÄR skulle man haft stuga! Såå fint!!





Sen drog vi vidare mot B & T stuga. På vägen dit hittade vad som måste vara Nord-Norges ända sandstrand, men det var sviiiinigt kallt i vattnet!



Sen har jag inte så mycket mer kort att visa er, Cam har ju alla i sin kamera.
Men som sagt, vi har haft en toppenbra resa!!

Tillbax!!

Hajjå!!
Nu är jag tillbax. Blev en liiite längre tur än vi hade tänkt oss. Hade trott vi skulle komma hem typ Tisdag, men nu är det Fredag och vi har kommit hem för ett par timmar sen.
Har varit en helt perfekt tur. Bara haft semester, och inga måsten!
Har fiskat som bara den! Kom hem med 3 kylväskor fulla med Sej & Torsk. Så är det nån som vill ha lite, så har vi!
Hittade även sviiingoda och billiga räkor. Köpte 10 kg. 180 Nok. Så snart kusse, blir det räkfrossa igen!!

Nu nappar det!



Cam var inte inte lika bra som mig från början...hennes fångst... (sten)



Min fångst...



Nu var det ju första dagen vi fiskade, så vi var glad över all fisk vi fick, men den jäklar så växte fisken! Fick en torsk som var 60 cm! Inte illa!

Nu ska jag hoppa i tunnan, skriver mer sen!

Ha de bra mina vänner!

P.S Kusiin, nu hoppas vi vädret blir bra, fast vi är hemma!



På tur till Norge

Nu drar vi till Norge, har ingen aning när vi kommer tillbax. Vi har ju semester, och då ska man inte planera så mycket! Inväntar bara Cam nu som är på väg hem från festligheter. Sen drar vi! Förhoppningsvis får vi mer sol på oss där, än här! Men det är ju inte att lita på, vi skulle ju till Norge...!

Har ingen aning om jag kommer att ha tillgång till internet eller inte, men ni får klara er utan mig!

Ha de bra allihopa!

Väderguden

Äntligen äntligen har jag hittat klänningen som jag ska ha på bröllopet. Fanns i affären där Ullis jobbar, så hon fick köpa den med sin p-rabatt. Billigt och bra blev det!! Lägger in en bild senare när jag får den!

I måndags hade jag Ullis på middag. Lasagne och viine. Vädret blev så fint på kvällen så vi bestämde oss för att ta en tur med båten vi fått låna. Ringde Pete & Frans som oxå kom och joinade oss.

Kapten & Pete

Även Ruffhäxorna var med ju!



Eftersom båten inte går så snabbt, tog vi oss inte så långt! Men en tur till norra hamn och sen puttrade vi lite innan vi drog tillbax till Ettans hamn. Nästa gång vi drar ut ska vi komma på det liiite tidigare och inte 20,30. Men men, man lär av sina misstag!


Tisdag nyinvigde vi ju badtunnan



Doris hittade ett nytt ställe att spana på!



Nu Torsdag och väderpissgudarna vill inte vara på mitt lag. Funderar ev på att dra till Norge till helgen, får se hur vädret blir där uppe.
Nu altanen!

Byye







3:e dagen

Inne på tredje dagen av semestern. Tyvärr är inte vädergudarna med mig just idag, men jag överlever nog!

Nu är så gott som hela "nya" altanen klar, bara ett litet staket och ett par grindar kvar. I går nypremiärbadade vi. Jätteskönt!! Satt i tunnan i nästan 4 timmar! Såg ut som ett par russin efter det.

Idag kommer Rick & Cam upp. Rick ska bo här så nu har jag städat och gjort fint i hela huset. Det behövdes....

Nu ska jag springa ut på gräsmattan och försöka vifta bort alla mörka moln som hänger över oss.

Byye!

1 dag kvar!!

Jobbar 11,30 - 19 i morgon. Sen jävlar är det semester i 3 låååånga veckor. Fan vad jag längtar!!!
Då kommer jag förhoppningsvis att tillbringa mina dagar så här



Oooo så jag längtar!!

Idag har jag jobbat monsterpass, 8,30 - 19. Fast det har gått himla fort och kul har vi haft. Inte jobbat med surot, utan med Henrik. Även Petter kom förbi en stund och hjälpte till att plocka in varor i hyllan.
Men det känns att man inte är riktigt hundra efter försnuvningen..liite seg i kroppen! Men men, snart får jag vila upp mig!!
Just nu står Thomiz och Henrik ute och skruvar upp brädor på vindskyddet, när dom är klar med det drar vi ut till Flotten och bastar en stund hade vi tänkt! Nice!

Nu ska jag bege mig ut och sätta meig under infravärmarna och lösa lite korsord och dricka lite viine!

Ha de bra ikväll!

Då var det dags igen

Förkylningen har ytterligare en gång lirkat sig fast på mig. Kände på Måndagkväll att det var nått jävligt på gång. For på jobb på Tisdag, men satt hela dagen med feber (smart Hanna!) Skulle ha slutat 18, men vid 16,30 orkade jag inte jobba mer utan drog hem.
Onsdagen gick i feberns tecken. När Thomiz kom hem kl 16,30 låg jag fortfarande i sängen och vilade.
Idag är det lite bättre, ingen feber än så länge i af. Har varit till farbror doktor som har tittat in i mina öron och ner i min hals. Lyssnade även på mina lungor.Fick antibiotika mot Luftvägsinfektion. Och hostmeducin så jag kan sova på nätterna. Så nu kanske jag är fit for fight i morgon.

Idag är det SVINVARMT för er som inte har varit ut. Jag har snurrat ut markisen och ligger som en strandad säl på solstolen. Fan lika varmt innen som ute. Önskar nästan man var på jobb, så man kunde smita in i mejerikylen och svalka sig!

I lördags drog vi ju ut med K & L till Kallaxön. Sola, surra, dricka och äta gott, basta och ett dopp i vattnet. Det var ungefär vad vi pysslade med. Spelade även lite rundpingis, men det var inge kul. Jag vann ju aldrig!!



Hade i af hur kul som helst. Mycket nice! Tack tack för att vi fick hänga med!

Nu ska jag släpa mig ut i skuggstolen igen.

Ha de bra!