Hemma bra, men borta Bäst!

Längtar redan!!!!

image23

Här nånstans kommer vi att tillbringa Jul & Nyår!!!! Fatta skönt det ska bli!!
Fick förfrågan idag om vi ville följa med och fira jul & nyår med Bente & T och resten av släkten! Tyckte att det var den bästa ide´n nån kommit på på länge!!!
Inget bokat än, så jag vet inte riktigt var vi hamnar, men som Thomiz sa, det lär nog inte gå nån nöd på oss var vi än hamnar!!
Så nu sitter jag och surfar runt, kollar in gamla bilder och bara myyyser!!








Ha de bra så länge!

Las Vegas - Ö-K - Kallax

Ja då var det snart helg igen...
Lite slö på att skriva på sista tiden. ALL tid går åt till att slänga oss i soffan och kolla in Las Vegas. Den serien är ju hur bra som helst!! Men snart är vi klar, så då kommer vi förmodligen att börja besöka kompisar, fixa hemmet och annat som blivit lidande...! ; )

I Fredags hann jag i af iväg till Ikea med Mamma Mu. Hittade ÄNTLIGEN spegeln som varit slut VARJE jäkla gång vi varit där, men nu står den i hallen och väntar på att bli upphängd. Som vanligt kom jag hem med MASSA annat jox oxå. Slutsumma = 1100 pingar.

På Lördag drog vi norrut...lååångt norrut. In i skogen och till slut hittade vi en s k ishall. Nåja, skulle knappt kalla det det, men nu stog det ISHALL på hallen, så jag antar att dom inte ljuger..
Kusiin spelade som skrivet match och dom spöade Ö-K lätt med 4-1. Ö-K´s mål vet jag inte riktigt vad som hände, skyller ALLT på målvakten! 
Efter matchen rattade vi bilen söderut igen. Drog hem till oss där Ida hade fixat lite Snackos. Mumma!! 
Sen var det guitar hero för HELA slanten.

Söndag drog vi ut till Storheden och Thomiz köpte lite kläder. Hittade dock inget jag ville ha, så jag blev utan. Drog ut till Kallax och hälsade på Bossan och Patrik. Hamnade så småningom i badet och där satt vi ett par timmar. Mycket mysigt!!

Sen har det varit som vanligt resten av veckan. Jobb, jobb och liiite mera jobb.

Nu ska jag dra med mig katta och krypa ner i sängen!

Go natt!

Snön den bara faller ner

Hata hata hatar min jäkla muppdator!! Hade just skrivit ett inlägg och skulle posta det. Jo vad händer, hela cpdatorn hänger sig och jag kan inte röra musen..datamusen alltså! Så nu har jag dragit igång Thomiz dator, men jag tycker den är så besvärlig att skriva på ju, är inte van!
Nåväl!

Full fart mot helgen! Nice!


I morgon är det inplanerat en tur till IKEA med Mamma Mu. Nu får vi se hur det blir med den saken med tanke på vädret som råder. Förhoppningsvis lugnar det ner sig och dom hinner röja bort allt snö på E4:an. Ska inte handla nått speciellt, bara lite småjox. Men det lär väl dra ihop till nån tusenlapp i af. Det brukar ju göra det!

I natt/morse vaknade jag 03.00 av att strömmen gick. Nåväl tänkte jag, den kommer väl tillbax. Och det gjorde den. Sen försvann den igen... Så höll den på hela morgonen. Bara mellan 03.00 och 04.00 var strömmen borta 5 gånger. Sen höll den på så till fram mot 07 tiden. Blev lite irro, eftersom varje gång strömmeländet kom tillbax, så satte skrivarfan igång att väsnas. Och den låter inte liiite! Så nu är jag lite småtrött.
Var även tvungen att väcka Thomiz som sov gott. Jag är ju galet mörkrädd så när jag skulle på toa var han tvungen att prata med mig om strömmen skule gå igen och allt skulle bli mörkt! Sån är jag!
Nå, jag vaknade upp till liv i af på förmiddagen och insåg at det hade snöat en hel del. Piss! Bilen har stått ute hela natten så det vara bara att plumsa ut och gräva fram den. Hoppas hoppas att Thomiz får sålt golfen ikväll så jag får tillbaka min garageplats!!

På lördag drar vi mest troligen till Överkalix.
Kusiin har hockeymatch och vi följer med som FanClub! Så nu hoppas vi på vinst och varmt väder (sviiinkallt på ishallar ju) Annars får vi väl ta med nått gotta i en termos!

Nu kommer snart Thomiz hem från stan och han har med sig Snabbmat. Mumma!!

Ha de bra alla mina vänner!

Lördag

Lördag = Fest! På väg till Pete för fest, sen vidare ut i Luleås nattliv..som att det nu skulle vara så mycket att hänga i granen, men i af!

I går var jag taxi till 3 äcklon som kom hem bruna och fina från Thailand. Kul! Jo, om jag hade varit med dom!
Men men, det blir inte alltid som man vill! Så denna gång var det jag som fick hämta dom!
Men det var kul att dom äntligen kom hem i af! Har längtat liiite på dom ju!

Idag har vi varit och gjort stan osäker, dock fick vi inte med oss nått hem.
Har varit och klagat lite på vårat kylskåp som låter som att det håller på att starta från kallax. Skriker och piper som fan! Men nu är det bara att ringa en reparatör så kommer han och fixar det! Nice!
Har även varit och kollat om dom fått hem ett spel till WII, men det hade dom så klart inte! Har varit slut sen innnan jul ju...Surt sa räven!

Nä, nu ska vi bege oss ut på vägarna...eller Junior kör...sååå bra att ha en kusin som inte festar lika mycket som en själv! Alltid en chaffis!

En Måndag i Doris liv

Då var det redan Onsdag igen. Vad tiden går snabbt!
Helgen har faktiskt inte gått i alkoholens tecken. En mycket lugn och skön helg.
På fredag såg vi film och frossade i chips och godis.
Lördag jobbade jag sen drog vi till Pete och for med han på storheden. Ett Playstation 3 inhandlades. Satt hos han halva natten och spelade. Riktigt kul måste jag ju säga. Hade tänkt lämna Thomiz och dra hem, men fastnade ju i spelet! Så kan det gå!
På Söndag hade vi lite kalas för Thomiz, fast han fyllde på Måndag eg. God mat och fika.

Så kom den dagen då Doris skulle till Farbror Vet. och raka sig.
Vi hatade nog varandra den morgonen...
Det började med att hon skulle in i burfan. Lätt tänkte jag, det tänkte inte hon... Men efter lite trixande och knuffande fick jag in hon i burfan. Eftersom detta tog längre tid än planerat så var jag nu lite sen.

Galoppsasteg till bilen, in med katta och starta...eller inte. Va fan nu då???Bilfan var död!!
Happ, hoppade över i "Röda faran" och inser att det står en stor jävla snöslunga bakom den. Jaha, ut och försöka flytta den. Den rubbade sig inte en millimeter. Nu började jag bli riktigt sur. Vem fan sätter snöslungan  DÄR ??? Jo, Thomiz så klart. Ringer och gapar att han snabbt som fan ska förklara hur jag flyttar eländet. Jo, då visade det sig att det är en liiiiiten liiiten vajer man ska peta liiiite på så rullar snöhelvetesslungan sig.

In i bilen och iväg. Nu är det så att så fort man startar bilen så sätter Doris igång och "sjunga", dvs skriker så det låter som att hon håller på att dö! Jaha, nog stressad innan så börjar huvudvärken komma smygande.
Så där sitter jag i bilen och kör alldelens för fort, katta skriker brevid och jag sjunger med i radion som är på typ högsta volym...tänk om nån skulle ha hört oss!!

Nåväl, fram tog vi oss, in med katta, spruta i nacken, och hon somnade gott. Raka henne så hon åter igen ser ut som en skabbkatt, och sen en spruta i röven för att vakna. Snabbt och enkelt! Sen gick hon omkring och var allmänt seg hela dagen och kvällen.
image22

Så här fin är hon nu. Fast man ser knappt hälften av det han har rakat! Men men. Det blir fint när det får växa ut igen!

Nä, nu ska jag göra mig i ordning för lite jobb!

Byye!

En ledig Onsdag

Åhh så skönt det är att vara ledig mitt i veckan så där ibland!
Hann med en hel del saker igår.
Började morgonen med att raca in till SunTan och sola min bleka kropp en stund. Niice!!
Hem för vidare färd norrut till Anki & Tilda. Var ett tag sen jag träffade dom. Oj så hon växer det lilla krypet! Satt och surrade ett par timmar och drack antal koppar kaffe! Mycket mysigt! Kollade även in Olgas tre urgulliga små kisseungar...Ohh så söta!! En av dom var nära att hamna i fickan för att flytta hemifrån, men jag hejdade mig, Doris skulle INTE gilla mig om jag kom hem med en till skrotkatt!

Racade söderut och vidare till Ullis som fyllde år. Tacos, tårta och sen stupade jag i "lilla Salongen". Även där blev det surrande och lek med barnen! Kul!

När jag väl kom hem stupade jag i säng!

Har nu tagit mig i kragen och bokat tid till Doris, nu ska tovorna bort! På Måndagmorgon är det dags, då ska pälsen falla! Blir väl att söva henne lite, men förhoppningsvis inte lika mycket som sist. Då sov hon i 12 timmar det lilla livet...

Nu ska jag bege mig på jobb!

Byye!

Pengar, Pass & Piljetten

Nu jäklar händer det saker. Nu är resan till Spanien bokad!! Den 21/8 drar vi ner till sthlm för att fortsätta resan vidare den 22:a. Förmodligen blir det en heldag i "Sveriges största huvudstad" och sen ut till Arlanda och sova innan planet flaxar iväg tiiidigt.
Sol bad och bröllop!! Nice. Åter till landet den 1/9. Ha!
Eftersom vi bokat så här tidigt hittade vi tokbilliga biljetter. 2 pers t o r Luleå - Alicante = 1901 kr. Helt ok!!

I morgon Onsdag och hör och häpna!! Jag är leeedig. Mitt i veckan!! Inte ofta nu för tiden! Så jag tänkte sätta mig i "vita faran" och bege mig norrut till Anki. Var ett tag sen vi träffades så nu tänkte jag passa på!

Kvällen kommer att tillbringas liiite mer söderut, Ullis fyller äldre och det är tacos och tårta hos henne. Ohh, hennes present är sååååå fin!!! Längtar att få ge bort den!

Har nyss grinat mig igenom "Save the last dance". Har sökt och sökt efter den i typ 2 år, och nu äntligen hittade jag den! -lycka-

Nä, nu ska jag sätta igång "Sound of music", även det en film jag sökt och sökt. Så nu minna vänner har jag inte tid med er nå mer!!

Byyye!

3:e..

..bilen blir jag ägare till i morgon. Tar då över "Vita faran", dvs min brors Mitsubishi. Då har jag i nuvarande stund 3 bilar sammanlagt. En Nissan, en Ford "eskrot" och mitsun. Så nu blir det att sälja iväg "Röda faran" snabbt som fan. Lite snabba pengar så här i januari skadar ju inte!!

Idag har jag kokat och fräst Köttsoppan, och den blev lika god som alltid! Mumma!! Bjöd Bror & Cam på middag och nu sitter dom och kollar in Luleå matchen på tv. Jag tror att vi leder. Det låter som det i af!

Nu har jag annat att göra!

Bye

2 0 0 7 - 2 0 0 8

G o t t  N y t t  Å r !!

Japp, lika bra att börja på 2007, eftersom det var ett tag sen jag skrev!
Nu har dom då äntligen kommit iväg och fram. Kjetil & Maria alltså! Så nu har nästa hyresgäst flyttat in, dvs Bror min. Men jag tycker han sköter sig, han är inte här så ofta!! Hehe! Men kom och ät köttsoppa imorgon i af!

Sist var jag sjuk, nu är jag frisk! Kom iform på lördag så jag drog iväg på jobb. Efter jobb drog vi till Pete och firade S. som fyllde år. Drack lite viine och såg film.

På Söndag for vi iväg till Kallax och sa hejdå till Pojkarna som just i skrivande stund sitter på ett plan på väg mot Thailand *inge avunds alls* Passade även på att ta tillbaka Guitar Hero som dom kidnappat ett par dagar
innan! Mitt!! Hem och kollade lite film.

Måndag = Nyårsafton. Jobbade mellan 10-16, sen racade jag hem med röda faran..Nä, fan , hade ju Thomiz bil, så jag racade ordentligt! Nåväl, hem tog jag mig i af!
Snabbdusch, hitta kläder att ha på mig (eftersom dom kläder jag bestämt mig för igår inte dög helt plötsligt!), och sen vidare till Pete.
Fick ett glas viine upphällt åt mig och sen satte jag mig i soffan opch slappade ett tag innan allt folk började välla in. Då var det bara att ta på sig kockmössan och fixa iordning mat för kvällen. Gjorde en simpel, med ack sååå god fläskfilegryta. Simpelt till många!
Efter middagen blev det lite lekar a´la S. Ena leken gick ut på att dricka om man gjorde ett liiiitet fel bara!Vilket alla andra bestämde om man gjorde eller inte Men det var kul! 
Andra leken var charader. Men andra laget OCH domaren fuskade, så vi krävde att få vinna!
Vid 12 slaget stog vi och frös fötter och öron av oss nere vid Åhlens. Drack skumpa och rökte cigarrer. Och inte var det mycket att hurra över fyrverkerierna heller. Inte när man varit i Spanien och sett deras!! Men men!
Somnade gott (efter att ha fått fingret omplåstrat pga att Thomiz drämde igen dörren över mitt lilla lilla stackers finger) på soffan vid 02,00 tiden. Skööönt!

Tisdagen gick i soffans tecken. Nå mer finns inte att säga om den dagen...

Och idag är det Måndag, fast det är Onsdag. Liite jobbigt för hjärnan att ställa om sig när  man är ledig på så konstiga dagar! Jobb fram till helgen. Fredag ska vi ut och käka med Mor, Far, Bror och Cam. Bror fyller år så vi ska iväg och fira han lite!

Nu måste jag kissa!!

Bye!