internet!

Ha, hotellet vi bor på i Elche har trådlöst nätverk, kom vi på nu ca 20 minuter innan vi ska dra till kyrkan! Men men

Har legat i poolen hos B & T idag en stund innan det var dags för fotografering. En fotograf (nähä?!) kom till hotellet och fotade jättefina bilder på Kjetil och oss.

Men nu måste jag hasta vidare och ta på mig lite kläder!

Kommer hem snart!!


Elche

Har ar det varmt! Ca 30 grader i skuggan, helt ok! Ligger som sælar i polen mest hela dagarna. Har varit ner till stranden en svang idag, men det var sa varmt att ligga dar. Tyvarr slutade A.C fungera igårkvæll, har haft en reparator i lgh idag, men tydligen ar den od. Sa nu ar det varmt i lgh..

Nu ar vi och halsar pa K & M i deras lgh i Elche, enda platsen med internet.

Annars har vi det jattebra, ater och dricker gott hela dagarna.

 

Ha de bast mina vanner!


Dagen innan

Det är det idag. Håller på att packa väskan, bloggar och äter kräftor. Har skrivit lista på vad jag ska ha med mig, så det är lugnt. Nu ska bara allt in i väskan oxå, men än så länge ser det bra ut!
Hela dagen idag på jobb har varit booooring...har bara gått och längtat tills klockan skulle bli 18,00 och jag fick fara hem. Chefen A var snäll och skicka hem mig direkt vi låst dörren. Tack tack! Drog hem för att tokgasa in till stan eftersom en butik glömt att ta bort larmet från ett par byxor K & E hade köpt tidigare idag. Sen hem och SEMESTER!!! Så nu mina vänner kommer jag snart att gå och sova lie, senm beger vi oss till Sveriges störstaste huvudstad för färd mot Spanien!!

Kom ju på en kulig sak. När vi närmade oss Värnäs i helgen passerade vi en fin skylt.



Så klart var vi ju tvungna att åka tillbax och fota lite!

Nä, nu ska jag bege mig mot väskan min och se om det går i nå mer i den!

Ha de braaaa!





Det hände en grej...

I måndags fick jag sms om att mitt express paket hade kommit till stan. Glad i hågen hoppasde jag in i Thomiz bil för färd mot stan. Körde in på Statoil och tankade i ett par liter. In till stan och hämtade mitt paket och drog vidare mot storheden för att inhandla lite hårfärg.
Tyckte att bilen gick konstigt, den liksom röck och hade sig. Ringde Thomiz och frågade vad det kunde vara och han frågade om jag hade tankat. -Ja, svarade jag och han frågade -Vad? kom jag på det!! Jag körde ju inte bensinbil, körde DIESELbil ju! Oops! Så det var bra att stanna bilen och invänta bogsering. Drogs till Thomiz jobb, där det bara var att tömma tanken...Jag drog från Persön 19,00,  vi kom hem 23,00. Och inte fick jag mig nån fårfärg heller!

Så kan det gå om man inte hänger med!

Ha de gott mina vänner!


Hemma bra, men borta bäst!?



Åh så skönt det har varit med en minisemester!
Fredagen började tidigt med att vi klev upp 05,10, packade ihop oss och drog iväg och hämtade junior för färd till Gammelstad. Vidare färd mot kallax för färd till Arlanda. Väl där klev vi på bussen som tog oss till uthyrningsstället för bilar. Hade fått höra att vi skulle köra en Passat, men så var inte fallet. Fick nycklarna till en Volvo C70 i min hand..



Helt ok tyckte jag! Eftersom jag hade sagt att mina krav för att köra Arlanda - Värnäs tor var att jag fick köra en Volvo C70, så var det "bara" att hoppa in och ratta mot Värmland!

När vi kom fram till Värnäs så checkade vi in på hotellet. Drog vidare mot campingen för "get together", dvs grilla korv runt en brasa och bara umgås med släkt och vänner. Hade jättekul!







Sen vart kvällen senare och vi hittade en rutchkana!!



Oj så kul man kan ha i en sån! Tydligen hördes vi över hela campingen!

Lördag var det dags för bröllop!

Brudparet var såå fina!




Fina var även min familj!


Middagen var jättegod och festen var jättekul!
Drog från festen till hotellet vid 23,30 då jag höll på frysa ihjäl, var ju nykter och hade inte alkohol i kroppen som övriga gästerna som inte kände kylan!
Men jag kom tillbax och lekte taxi en stund innan jag kunde somna gott resten av natten!

Söndag begav vi oss tillbax mot Sveriges störstaste huvudstad för färd vidare till Världsmetropolen Luleå.
Resan gick bra och vi kom fram som vi skulle!

Nu sängen!









Värmlandsporten

Nu är vi på plats i Värnäs, Värmland. Resan hit gick jättebra, har kört en Volvo C70 cab. I like!!
Bor på ett hyfsat hotell som heter Värmlandsporten. Har just avnjutit en god middag bestående av oxfile för ynka 149 kronor. Nice!

Snart ska vi bege oss 800 meter bort till campingen och grilla lite korv med övriga bröllopsgästerna.

Nu tillbax till resten av gänget och bege oss vidare ut i natten!

ha de bäst allihopa!

Stockholm nästa

Nu är det 8 timmar kvar tills vi drar till  Sveriges störstaste huvudstad för vidare färd med bil till Värmland,där vi ska närvara vid kusin C´s bröllop.
Förhoppningsvis kommer solen att lysa på oss och värma oss, för jag har inge mer plats i mitt handbagage.
Nu väntar soffan och ett glas viine på mig!

Ha en bra helg!

Lördag

Lördag idag. Har varit och fixat det sista med Puchen. Sen klädde jag på mig och satte mig på moppen för färd mot stugan. G-stad - Bälinge 25 minuter. Gick riktigt bra, bilarna var vänliga nog och höll ut när dom körde om mig och jag tog mig fram till stugan helskinnad!

Här kommer jag in på gården till stugan



Thomiz fixade det sista med tunnan och jag & mamma drog till Avan där det var Höstmarknad. Hittade lite tvålar och hudkrämer som efter test verkar vara helt ok!
Drog vidare till Patrik & Bossan och hälsade på hos dom. Satt och surrade en massa och Thomiz fick sig lite gotta i munnen. Drog vidare hemåt och när vi kom hem fick även jag lite gotta i munnen. Nu har vi lirat G.H ett bra tag, fan va länge sen sist! Men kul är det!
Nu har vi kommit fram till att vi måste varva Mario oxå, så det får vi ta nån dag.

Nu är det min "tur" att spela lite!

Ha de!





Puch Florida

Mitsun är död

Puchen lever

Moppe till jobbet nästa vecka!

Första, andra, tredje, såld!

Har blivit värsta försäljerskan nu för tiden.
Har ju lite serier ute på Tradera och nu ikväll hittade jag mormors gamla pinnstolar på mosters släp som ska på tippen i morgon. Har läst nånstans att pinnstolar numer är poppis. Så jag släpade ner dom från släper och tog hem på och la ut dom på
blocket. så nu får vi se om jag tjänar nått på lite "skrot"!

Torsdag i morgon. Vart tar veckorna vägen?? Det var ju nyss Måndag! Men jag klagar inte! 1 dag närmare Spanien!!
Har även fått jobba massa massa sista veckorna! Helt ok för min del, mer pingar till mig!!

"Pratade" med Maria från Spanien på msn tidigare idag. Hon tycker att vi ska säga ett par meningar eller två på bröllopet. Visst säger jag och pekar på Thomiz. Nix säger han! Va tror hon, ställa sig upp och stappla sig igenom ett par meningar på engelska inför 200 pers. Skulle inte tro det! Men hon säger att vi gärna får prata på svenska....vad är det då för vits? Det är ju typ ingen som fattar nått då! Ska ta ett ordentligt snack med K och höra vad som gäller, om det är sånt man gör vanligtvis på spanska bröllop. Det löser sig nog.

Fick även veta att det är fest helgen då vi kommer ner. Tydligen drar killarna till Alicante och vi tjejer till Torrevieja. Sen ska vi tydligen (förhoppningsvis) träffas nånstans och fortsätta kvällen tillsammans. Typ som möhippa/svensexa. Förhoppningsvis är det fler än Maria som snackar engelska.  Men annars får jag väl ta mig ett glas till Sangria och hoppas på det bästa!

Nä, nu lockar sängen mer!


Byye!




Kalas eller inte

Det är den stora frågan just nu. Jag VET att det kommer att gå massa pengar om jag drar in till stan, pengar som jag skulle kunna ha mer kul för i Spanien. Så jag tror jag blir kvar i byn. Grilla, bada, äta räkan och dricka gott här hemma i stället. Betydligt billigare!
Ska även jobba i morgon, visserligen börjar jag kl 14, men i af. NU har jag bestämt mig, jag blir hemma!
Men det skulle vara kul att fara in till stan oxå...
Nåväl! Det löser sig nog!

Ha de!