"Vita faran"

"Vita faran" innan jag började med Extreme Makeover



Och efter



Och en till efter

image33


Nu är det som att jag kör omkring i en helt ny bil ju!
Slipper skämmas så fort man har nån annan bil bakom som pekar och fnissar åt all min rost!
Men nu är det slut med det!!

Idag Tisdag och det har varit jobb som vanligt! Slutade 16 och kom på att jag skulle baka lite bullar.
Sagt och gjort! Hem och ställde mig och knådade ihop degen. Den jäste fint och det blev sviingoda bullar som kom ut från ugnen ca 1 timma senare. Nu är det ju så att detta var andra gången i heela mitt 27 åriga liv som jag bakar bulla själv. Och båda gångerna har dom blivit supergoda! *stolt*
Just nu sitter jag och rapar "bulldeg", har en tendens till att äta bullar "råa". Är ju mumma!!

Nu ska jag se lite tv!

Byye






Snart slut

Så var helgen snart slut. Har hunnit med en hel del faktiskt. 

Lördagen tillbringades på storheden en stund. Försökte hitta en byrå att ha i hallen, 
men den ska vara så låg att man kan sitta på den och det verkar inte finnas nånstans. Ska jag måsta fara till IKEA för att få en eller??
Polerade halva "Vita faran" , oj vad den glänser. Bilder kommer så ni får se skillnaden!
Fixade ihop en suupergod middag, Mozzarella och Pestofylld kycklingfile som jag lindade in i Serranoskinka. 175 grader i ca 20-25 minuter. Sååå gott!! ( och enkelt )
Kusiin och Ida kom förbi på kvällen och spelade lite Guitar Hero och surrade en stund. Nice att träffa dom, det var ett tag sen ju.
Hann även med ett dopp i tunnan på kvällen, skitaskönt!

Idag vaknade jag och insåg att jag inte skulle fara på jobbet, fick för mig att det var Måndag.. Vilken överraskning när jag insåg att det var söndag!
For iväg över E4:an till Monster och drack en kopp kaffe och sa hejdå till kusiin & Ida.
Har även idag varit iväg på storheden och fixat lite grejor till bilarna. Hann klart att polera och vaxa det mesta av bilen, bara taket kvar. Det tar jag i morgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort lite polermedel!

Byye!

Men...

Mä, hur snygg blev förra inlägget då?? Helt muppigt ju, så såg det inte ut när jag postade den. Hmm....konstigt konstigt!

Nåväl, det var allt!

Byye

Äntligen Fredag

Såå skönt att dagarna bara flyger fram nu för tiden. 
Idag har jag jobbat lyxpass, dvs 10-14. Sen drog jag iväg till Gstad och plockar upp kära mamma för en svängom på stan.  Hade massa saker jag skulle inhandla. Bla Lermask, spray, ögonskugga (tack mamma mu). Fick även med mig en fiin väska hem. Och ÄNTLIGEN har jag hittat mig ett par solbrillor. Mina lever på övertid, håller inte riktigt ihop. Men nu så!

I morgon hade jag tänkt poolera "Vita faran". Det skulle hon verkligen behöva. Hon har massa utrunnen rost på sig, som tydligen ska gå bort om man polerar lite. 
Så det är vad jag har tänkt i morgon. Men då blir det väl tokbra väder, då vägrar jag befinna mig i garaget.

Nu ikväll när jag kom hem hade Thomiz eldat igång tunnan, så vi får se om vi tar oss ett dopp ikväll eller kanske i morgon.

Nu ska jag sätta mig och spela lite Guitar Hero.

Byye

Min min min min min

Jag lyckades till slut somna om en timma eller två efter Petes telefonterror. Sen drog vi till stan och skulle väcka Pete, men den jäkeln var redan vaken....Men vi härjade lite på han och retade han för att han var bakis!
Drog vidare till Kallax för korvgrillning. Nu var ju inte vädret det bästa, men vi pälsade på oss massa kläder och gick ut och eldade igång en brasa. När det blev glöd och dags för grillning höll alla på frysa ihjäl, så vi gick in och grillade i öppna spisen i stället!
Vidare hemåt och såg lite film och somna tidigt.

I söndags hade jag tänkt fixa klart lill-toan, men vaknade av ett STRÅÅÅLANDE väder. Inte fan står jag inne i en liten toa och slipar en sån dag.
Så vi drog ut på storheden och fikade och kollade in lite affärer. När vi kom hem gick jag en prommis till Monster och hämtade våran bil som Junior lånat av oss. Såå skönt att gå i det vädret.
På kvällen satt jag som på nålar och vaktade över min auktion. Var ju tvungen att se till så ingen annan skulle få min fina klänning, och det fick dom inte! Jag vann! Så nu har jag förhoppningsvis klänningen klar i af!

Nu är det jobb denna vecka, fick ett glidarschema, så jag jobbar bara en kväll och är ledig en dag. Skööönt!
Nu ska jag kolla in lite skor på tradera.

Byye!

Hämden är ljuv...

Käre Pete ringde nyss och väckte oss...
07,30 på en Lördag!!!
Han hade varit på en tråkig efterfest och inte somnat än. Så han ringer oss för han vet att jag kommer att ringa och väcka han sen. Det är vad han vill, annars sover han bort hela dagen. Det bästa är att vi har nykel hem till han...hehe. Så låt han bara somna nån timma....
Så nu sitter jag här och kan inte somna om. Har extremt svårt att somna om på morgonen...suck!
I går satt vi hemma och drack lite goda groggar, sen supa i säng tidigt.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på en dag som denna.. men vi kommer nog på nått.

Nu ska jag lägga mig och se tv!

Byye

Alla Hjärtans Dag

Ha en bra dag mina vänner!


image29

Fynd

Snart Torsdag, det betyder att det snart är helg! Igen! Niiice! Nog för att jag mest hade tänkt att städa, fixa i lilltoan och andra tråksaker i helgen, men i af!

I lördags drog vi som skrivet till Kx och tillbringade kvällen med Schlager, bad och mat. Himla trevligt!

Söndagen gick i vilans tecken! Låg mest i soffan hela dagen och gjorde absolut ingenting! Så kan det vara ibland. Skönt med såna dagar.

Denna vecka har jag mest jobbat och sett film. Har köpt lite filmer från Tradera för en billig peng. Mycket bra sätt att spara pengar på!
Har även hittat en sviiinsöt klänning därifrån som jag hade tänkt ha på mig på bröllopet i sommar. Så nu ska jag snart bjuda lite på den. Sååå fin är den. Vet att det kanske är liite tidigt att köpa klänning, men jag tror inte den kommer att hamna så högt i pris. Så då gör det inget om jag ändrar mig och köper en till! Nått kan jag ju alltid ha den till!

Idag har jag haft finbesök norrifrån. A, E & lilla T kom förbi och hälsa på. Sååå jäkla söt hon är det lilla pyret. Sina systrar upp i dagen!

Har även hunnit med att koka och fräsa köttsoppan...igen. Såå enkelt och sååå gott att göra. Plus att det räcker sviinlänge. Skulle nog tro att jag är Bäst på att göra köttigsoppa! Motbevisa mig om ni kan!

Nu ska jag gå och bjuda lite på tradera!

Byye!

Korvgrillning

En snabb resume av dagen som gått.
Blev inget Vulva idag, inge kul väder att fara så långt för att grilla lite. Så vi begav oss över E4:an till Bittan 
och eldade igång en brasa på hennes gård i stället. Sen grillade vi korv som bara den. Patrik & Bossan hade även med sig lite gott rödvin som passade som handen i munnen. Mumma!!
Så nu är jag bara hemma en sväng och packar ihop lite jox som jag ska ha med mig till Kx. Ska tillbringa kvällen där. Hade tänk hoppa ner i badet. Nu tutar dom!

Byye!

08.13

Vad gör jag vaken nu?? Ingen aning. Fast jag vaknade redan 07.20 och trodde att den var 08.20.
Har legat och kolla lite tv. Thomiz och Siri snarkar gott inne i sovrummet, INGEN vill vara vaken med mig...Dom bara sover och sover.
Idag blir det kanske att dra upp till Vulvan och leka friluftsliv med Patrik & Bossan. Grilla lite korv, elda och kanske pimla lite.Thomiz ska ner till Piteå och jobba ett par timmar. Tråko!

Nu ska jag läsa lite tidningar och se vad som har hänt ute i världen.

Byyye!

Röda faran är såld

Hoho!!                                           Nu är "Röda faran" såld!!

image28

Hade just polerat klart den och kom på att sommardäcken sitter på Pete´s och Thomiz släp. Så jag ringer till Pete och berättar att dom måste köpa min bil eftersom det är så jobbigt att ta lös däcken från släpet som står långt bort i snön, översnöad!
Så då säger han att HAN ska köpa min bil. Jaja, tänkte jag och surrade vidare. Men han var allvarlig.
Hans volvo har drabbas av ett svårt elfel och står just nu på verkstan. Han har även tänkt köpa en ny fin "Direktösbil", men har inte hittat den "rätta" än. Så han köpte min i väntan på att hitta sin egen. Nice sa jag!
Så nu slipper jag lägga ut den på blocket och ha en massa jobbigas spekulanter som ska komma och kolla och gnälla över lite rost.

Så nu ska jag ta mig ett glas viine och fira att bilen är såld!!

Ha de gott mina vänner!

Röda Faran

Snart fredag igen.. vad tiden går fort!! Då borde jag ju ha haft kul, eftersom tiden går fort när man har roligt! Men inte vet jag om denna vecka har varit roligare än nån annan vecka!

Idag har jag kokat och fräst Lasagnen, lika god som alltid! Mumma!! Hade Pete och Junior på middag och dom gillade maten starkt!

Denna vecka har jag putsat och gnott på "Röda faran". Nu ska den ut på Blocket har jag tänkt!
Har tvättat och polerat den, FAN vilken skillnad det blev! Är ju nästan så att jag inte vill sälja den nu, den är ju sååå fin nu.
Men om det är nån som vet om nån som vill köpa en Nissan Sunny -91 så har jag en fiiin och röd en. Billig är det oxå!!
Ska även gå över "Vita faran" efter jag är klar med sunnyn.
Det är ju riktigt kul att polera en bil. Speciellt om man har maskin. Så jag hade tänkt att det skulle bli mitt extra jobb. Men Thomiz tyckte jag skulle ta hans bil for free, skulle inte tro det!!
Tror jag ska ringa far och höra om inte han behöver polera sin bli liiite, mot liiite betalt! ALLTID bra med extra pengar!

Till helgen är det marknad i Jokkmokk, har ju som tradition att dra upp och gå ett varv och kolla in stället och köpa lite renkött, hoppas det blir så även i helgen.
Men Pete tycker vi ska fara och köpa en ny bil till han i Sthlm, jo betalar han så fäljer vi gärna med!

Thomiz har även fått upp nyspegeln i hallen. Jäkla, vilken skillnad det blev. Såå fint. Nu behöver jag bara en ny byrå, kanske en Malm från IKEA så det matchar in med "Ek stuket" i hallen. Den har jag nu är loppis-fynd. Den duger, men inte mycket mer!

Nu är jag trött, soffan väntar på mig!

Byye!

En liten lista

Hittade en knäpp lista hos Ida som jag snodde rakt av!

Fyll i meningen allt eftersom enligt ditt födelsedatum och längd.

Väl månad du är född i

Januari: Jag älskades av

Februari: Jag kysste

Mars: Jag slog ihjäl

April: Jag dumpade

Maj: Jag köpte

Juni: Jag sög av

Juli: Jag hoppade på

Augusti: Jag våldtog

September: Jag dansade naken med

Oktober: Jag knullade med

November: Jag klädde va

December: Jag tappade hjärnan när jag träffade


Välj datumet du är född på:

1. en ängel
2. en varg med tre ben
3. sju små apor
4. George Bush
5. min kompis farfar
6. en massmördares dotter
7. Kalle anka
8. en dvärg
9. 800 kaniner som förökar sig snabbt
10. en öl
11. en haj som tror att han är en utomjording
12. en gammal tant
13. ett kylskåp
14. ett femvåningshus
15. en snigel som vill bli hjälte
16. en åsna
17. en gren
18. Göran Persson
19. en smutsig hund
20. en transvestit
21. Brad Pitt
22. en död fågelskådare
23. min mammas värnninas sons kompis
24. Jennifer Lopez
25. en skrattande miljonär
26. en tomtenisse
27. en häst med tre ben
28. en rosa bil
29. en noshörning med tandvärk
30. en sköldpadda
31. en fladdermus med hosta


Välj din ungefärliga längd:



120cm: för att jag är en häxa

125cm: för att jag hade lust

130cm: för att jag ville lära mig kinesiska

135cm: för att jag ville vara cool

140cm: för att jag var dödssjuk

145cm: för att jag var en miljonär med dåligt humör

150cm: för att jag ville ha en hund

155cm: för att jag lärde mig det när jag var i skolan

160cm: för att jag är en sjuk jävel

165cm: för att min mormor inte skulle skvallra

170cm: för att jag är en kåt jävla idiot som försöker ta livet av mig hela tiden

175cm: för att jag hade ont i magen

180cm: för att morsan skulle sluta knulla runt med allt och alla

185cm: för att för att jag var bäst, innan min farfar blev bättre än mig på att ragga

190cm: för att jag såg det i en film

195cm: för att jag var hög som ett hus

200cm: för att jag liknade ett element

Summa kardemumma: Jag slog ihjäl en haj som tror att han är en utomjording för att min mormor inte skulle skvallra.

Så var det med den saken!
Nu sängen!