Denna Katta!



Doris är inte en vanlig katta...Nä, Doris kan göra Popcorn tydligen.
Hon kom nyss in och skrek och gapade i sovrummet. När jag väl ides kolla på henne ser jag att hon käkar på nått. Säger åt Thomiz att hon har nått som hon äter på. Jo, säger han. Det låter som Popcorn.....Sen när poppar Doris Popcorn???
Nu visade det sig att det var en liiiten liiiten fågel...urk.

Det var allt för idag. Nu packa lite klädet.

Byye!

Fredag

Hoho, Idag har jag varit på stan och shoppat bästaste Jackan på länge!! Har kollat in den ett tag, och nu var den på REA!! Me like! Bild kommer senare!

Ikväll har jag, Thomiz, mamma och pappa varit ute och käkat. Mamma mu fyller ju år, så henne måste vi ju fira! Drog till St. Lawrenece. God mat, men mindre god Kaffe Karlsson, surgrädde...urk!! Men i af. Huvudsaken vi hade trevligt, och det hade vi!
Hämtade upp Anton och drog till byn. Henrik kom senare och vi spelade lite Crocket och drack gott. Pga min jäkla foppaeländestoffla så vann Henrik. Me inte like!

I morgon har vi blitt inbjudna att joina Kenny och Lindas båt för färd till Kallaxön. Har aldrig varit där tidigare, så det blir nått nytt. Drar dit i morgonförmiddag och blir till Söndag. Mucho trevligt! Sola (förhoppningsvis är solguden med oss) och bada och lek med J. Kul kul!!

Nu ska jag vara trevliga med pojkarna i soffan!

Bye bye!

I´m back!

Nu så!
Midsommar har passerat och nästa högtid är...typ ingen aning! Min nästa högtid är i  Augusti då vi drar till varmare breddgrader. Fan va längesen det var vi var där. Har ju varit där varenda år sen 2002, men inte i fjol.

Midsommar. Var bra!
Kato & Ellen kom ner från Norge och firade med oss.
På fredag förmiddag drog vi till Brändön och tittade på folket och fick oss lite halstrad strömming. Det var första gången dom smakade strömming som den ska vara!
Eftersom Kato och Thomiz tjatade så mycket drog vi en sväng förbi Biltema, som av nån anledning hade öppet denna dag. Ett par tusen kronor senare gick vi ut genom dörrarna. Drog hem och satt och surrade och käkade och drack gott. Lärde dom även att spela Kubb. Tjejerna mot pojkarna, behöver inte skriva vilka som vann va?!
Spikade även fast ett par infravärmare som vi köpt så vi kunde sitta ute hela kvällen, och det funkade. Kl 03,30gick vi in för att lägga oss! Men trevligt hade vi!

Vi hade i af tur med vädret, en stund i af!

Lördag = Byggdag. Thomiz och Kato satte igång och regla runt badtunnan så vi (när det nu slutar regna nångång) kan lägga trall på det. Kommer att bli sååå fint!



Ja, ni förstår principen va? Vindskydd som är högre på tre av väggarna och ett lägre staket framför tunnan. Där även med grindar så grannens småbarn inte travar in och dränker sig i tunnan! Kommer även att göra lite sittbänkar och annat smått och gott!

Söndag hann vi med ytterligare ett besök på Biltema, eller inte flickorna, vi var och handlade billig mat som skulle få följa med över tullen. Sen skulle allt som inhandlats in i bilen oxå. INNAN dom kom till oss hade dom varit på IKEA och handlat för dryga 6000, så det fanns redan massor i bilen!



Den tomma korgen i mitten fick inte plats nån ananstans, så vi var tvungen att ta innehållet och hitta på denna smarta lösning!



Hem kom då iaf till sist!

I dag Onsdag och det är jobb för hela slanten som gäller. Klirrar fint i plånkan i slutet av månaden! Men snart har jag ju i af lite semester. V.28 börjar den. Åhh så skönt. Hade ju ingen semeter i fjol, så i år ska jag njuuuuta! Rick & Cam kommer ju hem till Luleå. Vi drar nog upp till Norge ett par dagar. Annars blir det att för en gångs skull vara hemma på semestern! 

Nä, nu orkar jag inte sitta här längre!

Byye!



Lat

Jag orkar inte...

kanske i morgon, kanske en annan dag...

Go´natt!

Den blomstertid nu kommer

Se så blommig och fin bloggen har blivit! Tydligen inte klar än, men i af! TACK kusiin!!

Hemma och lunchar nu. Jobbar heeeela dagen idag (8-18), då är det skönt att fara bort från jobbet ett tag och bara "vara". Har hunnit sitta i sooolen ett tag, men fan va det blåser!

Snart Midsommar. Mest troligt kommer Kato och Ellen ner och "firar" med oss. Så då blir det att visa norskarna hur man firar en svensk midsommar. Drar nog med dom till Brändön en sväng och sen hem och äta massa go mat som jag har tänkt göra!

Lördag var vi till Bälinge och käkade smaskens mat. Hade även tänkt se fotbollen där, men det vart så trångt så vi drog hem och la oss i soffan och glodde. Som vanligt somnade jag! 

I Söndags var vi ut med Bossans och Patriks båt. Drog till Stensborg och grillade lite korv och drack lite viine! Dom andra två båtarna vi brukar umgås med var oxå där. Har aldrig varit där förr, men oj en sån fin ö. Dit måste vi fara fler gånger!

Nu ska jag ila tillbax till jobb!




She´s back!

Siri är tillbax!!
1 vecka och en liten dag senare så hör jag hur det skriiiiker från byahuset som ligger granne med oss. Där sitter hon och skriker. Lockar henne till mig och traskar hem med henne. Hur gosig som helst. Och hungrig som en varg var hon!!
Sen drog jag på jobb och hon har varit innen sen dess. Nu står Thomiz och kör högtryckstvätten på altan, och den är hon livrädd för! Så lite "förvildad" har hon blitt, men det går nog bort hyfsat snabbt!

Så den sagan slutade lyckligt!

Jag är sjuk...mer än vanligt!

Jag är sjuk... och grinig. Väääldigt grinig!
Jobbade Tisdag, men det var tufft. Idag har jag legat i sängen typ hela dagen. Och i morgon har jag sjukanmält mig. Orkar inte packa upp varor och se glad ut i kassan när jag är så här hängig. I gårkväll fick jag nått cp med magen. Tokont och hade ett läskigt tryck mellan brösten. Så jag låg och pratade med den fina vita stolen nån timma, mindre trevligt!

Min katt är fortfarande borta. Nu måste jag snart sätta upp lappar om henne. På fredag är det en vecka sen hon syntes till sist. Hade tänkt boka tid för kastrering ju, men det är ju inte så lätt när man inte har nån katt att kastrera!

Var är du Siri??

Nu ska jag gå och dra täcket över mig!

Go natt!

Back in town!

Japp, då har vi kommit hem igen efter en lååång helg i H-sand.

Kom fram ganska sent på Torsdag, men bestämde oss för att gå på "Hamnkrogen" och ta oss en öl i af. Höll på frysa ihjäl, så vi traskade hem till Rick & Cam och tog oss en grogg i stället! Efter den traskade jag och Thomiz hem till "Bunkern" som har varit vårat hem senaste dagarna. Och tro mig, det är verkligen en bunker! Varje morgon har jag fått ringa till Rick och höra mig för vad det är för väder ute eftersom det inte finns några fönster i det läskiga rummet som låg granne med garaget i huset.

Fredag = Nationaldag. Käkade godfrukost på Wayne´s och efter det ut på stan



Staden H-sand hade sambatåg och tipsrunda! Vi bestämde oss för att gå på tipsrundan. Eftersom dom flesta frågorna handlade om vad som hänt för 100 år sen, så gick vi hem till R&C och googlade fram svaren vi var osäkra på!
Så var det dags för prisutdelningen. Vi var ganska så säkra på att vi hade alla rätt, och så säger konferenciern att det var 4 st som hade alla rätt. Eftersom vi hade lämnat in 4 lappar med lika svar så blev vi lite nervösa. Men det visade sig att det inte var vi, tydligen fel på nått. Lika bra det, vi hade vunnit nån mjukbäver och nån biljett till nån tråkig teater.
Efter det packade vi ihop en picknickorg och begav oss ut på gräsmattan. Satt och spelade Yatzy och drack viine i sooolen och bara mös!
Cam blev lite lessen efter att jag råkat räkna ihop poängen lite fel i Yatzy, så Rick vann och inte hon! Cam blev lite lessen eftersom jag råkat räkna lite galet i poängen, så Rick vann och inte hon! Men det löste sig!
I soolen med ett glas viine!

På kvällen blev det middag på restaurang och dryck på Hamnkrogen, sen i säng!

Lördag var vi in till Sundsvall en sväng och shoppade lite kläder. Även ut till kusin R och hans familj en sväng och säga hej hej!
På kvällen såg vi film och bara slappade.

Idag Söndag när jag ringde och frågade om vädret sä var det 27 grader i skuggan. Jaha, kul att sätta oss i bilen och bege oss hemåt i det vädret. Men ju längre från H-sand vi kom, ju kallare blev det.

Nu ska jag bege mig mot min skööööna säng och min sköööna kudde!

Ha de gott!

Om jag ändå vore bakis!

Hihi, I går skickde jag ett liiitet liiitet mess till kusiin på msn och berättade att jag tyckte min blogg var väldigt randig. Nu när jag sitter här denna morgon 05,31?!? ser jag ju att den är ändrad! Kul! Och TACK!!!

Så kan man ju undra vad jag gör vaken denna tid. Jag har ingen aning! Vaknade nyss och var pigg. Om jag ändå kunde skylla på bakfullhet eller nått, men inte. Bara pigg...! Men men, så är det väl ibland!
Haha, nu gick Thomiz på dass och undrar vad jag gör vaken! Hihi, han tycker min bloggning har tagit över mitt liv när jag måste gå upp i ottan och blogga!

Igår hade vi jättekul. Käkade sviiiingott. Till förrätt Toast Skagen, och till varmrätt Röding. Mums! Efterrätt fick bli en Kaffe Karlsson. Sen ett par glas viine till det!

Nä, nu ska jag göra nått!

Onsdag

Soooolen stårlar med sina varma strålar på mig. Ligger som en strandad val i solstolen och bara njuuuter. Kan det bli bättre?? Jo, om jag hade varit ledig idag. Men nu är det så att jag jobbar skitpass idag. 15-18....Inte kul alls ju!
Prata nyss med Thomiz. Han, Pete och Anton har bestämt sig för att gå ut och käka och ta en öl på färjan ikväll. Så efter jobbet är det bara att ila iväg mot La stada. Kul!

Helgen som var, var vi i Norge. Solen sken även där. Inte heela tiden, men nästan! Så jag hann med att sitta ute där nån timma oxå. Hann även klart med köket på lördag. Se så fint det blev!




På fredag när Thomiz och hans far satt och surrade uppe i garaget, gick jag ner till huset och satte mig och läste och drack lite viine.



Sen har veckan varit som den brukar. Jobb, jobb och åter lite jobb! På Måndag fick vi shoppingsug och drog på storheden och köpte en ny grill. En gasol som Thomiz har tjatat om lääänge. Så fiin är den. Och enkel, så tom jag kan grilla på den!

I morgon efter jobb så drar vi söderut. Till Härnösand och hälsar på Rick & Cam. Hoppas nu vädret håller i sig och vi får sol även där nere. Brukar ju mest regna när vi är där! Men den som lever får se!

Grattis Ullis som har sin sista skoldag idag. Nu är det "bara" tre lååånga år kvar! Men njut av skumpan du fick, så glömmer du nog bort det!

Nä, sista rycket i soolen innan jag ska på jobb!