Piteå, here we come!

Jaha, om man skulle bli inredningsarkitekt då. Eller nått! Har varit till Monster och möblerat om hennes vardagsrum. Blev riktigt bra måste jag ju säga. Kan ju bero på att vi stoppade in en ny soffa och bord, men ändå! Inte nu för att ALLA var såå engagerade *hosthost*...kusiin*...! Men men, bra blev det, och det var ju huvudsaken! Fick även ett glas viine för hjälpen! Sen gick Thomiz och Kusiin ut och eldade upp Monsters gamla bord, det var kul!

I morgon Lördag och jag är Ledig!!! Så då bär det av mot Piteå, måste ju kolla in stan i nyktert tillstånd, och när butikerna har öppet! Kanske att man hittar nått att ta med sig till Luleå som minne! Ska även glutta in och se hur Kusiin och Ida bor, och hälsa på Doris & Siris kusin Iris.

Nu trött, sova!



*= Jaja, hon torkade faktiskt av tv:n och bar liiite i soffan, men sen! ; )

På dom sju haven

Jaha, då har det blitt Måndag igen och en arbetsvecka att se fram emot faktiskt! Är ju ledig 2 dagar denna vecka, inte illa!

Helgen har varit toppen. Började mjukt på fredag då jag och Thomiz käkade lite räkor och drack ett glas viine. Sen stupade vi i säng redan vid 22. Men men...

På Lördag ringde pojkarna och undrade om vi skulle haka på ut med båten, och vi bangade inte! Så vi, pojkarna, Erika & Ida begav oss ut på dom sju haven...eller älven i af. Begav oss upp mot Bälinge och spanade in stugan en sväng. Sen ringde vi mor & far och bestämde att dom skulle bege sig ner till Snickar och vi gick i hamn där. Satt och surra med dom och tog ett glas viine innan vi begav oss hemåt igen.
Senare under kvällen kom pojkarna och flickorna ut till oss, och vi spelade Wii. Även Ullis kom som vi hade planerat. Sen fick vi för oss att vi skulle ut på krogen. Oj så kul vi hade...Inte! Hamnde på Cleo, vilket söög. ALLA som springer runt  där är ju såå små, så vi drog hem ganska snabbt!

Söndagen tillbringades mest i sängen. Vi låg som klubbade sälar halva dagen tills vi fick fingret ur A. och gick ut och gjorde "vinter" på gården! Såå duktiga.

Så har min helg varit mina vänner!

Nu jobb!

Frostiga rutor

W T F!! Fick skrapa rutorna på bilen i morse! Inte min grej, är ju van att ha den i garaget , då blir det inte frost på rutorn. Men nu är garaget fullt av skräp, så vi får inte in bilarna! Men det blir det ändring på ikväll. Då är det "operation garagestädning" Så förhoppningsvis slipper jag skrapa i morgon!

Jaha, länge sen sist! Har spelat MASSA Wii! Skiiitakuligt ju! Hade grabbarna Kx, kusiin, Ida och Monster på besök förra veckan och Oj vad vi spelade! Hade turnering och drack isdrinkar! Kul! Men hade ont i armarna ett par dagar efter..är man otränad eller?Nu har även grabbarna köpt ett Wii, så nu kan vi fara till dom och motionera oxå!

I måndags var jag på sjukhuset och opererade movinen, gick jättebra. Var lite groggy efteråt, men det släppte! Så nu får vi hoppas att allt skit är borta och inte behöva tänka på det mera!

Hemma på lunch nu bara, så nu ska jag bege mig tillbax!

Ha de!

Wii

Jobb, jobb, jobb..nu är jag less på att jobba så jäkla mycket! Sist jag var ledig var förrförra helgen, och nästa gång jag är ledig är Söndag...så det blir ett par dagars jobb. Men men...jag lär väl få känna hur det känns att vara ledig senare..när jag blir arbetslös. Då kan jag ligga hemma i soffan och pilla lite ludd från naveln..Eller inte!

I går när jag kom hem från jobbet (var annars ifrån) hade Thomiz köpt ett Nintendo Wii. Oj så han och junior såg fåniga ut där dom stog och boxades ut i luften, men fasiken så kul det var! Har liite lätt ont i armarna idag och jag kan tänka mig hur ont dom ska ha som stog hela kvällen och viftade! Har öven köpt Ice Climber, hur tufft som helst att spela det gamla spelet igen!
Kusiin!! Kom NU och spela med mig!!

Siri växer så det knakar, och blir mer och mer kompis med systeryster...

image15

image16

Doris...eller kanske inte, ser hon inte liiite lömsk ut?!

Nu jobb...igen!

Mmmmmumma!!

Oj så jag är bra på att göra äppelpaj!! Bara så ni vet! Hittade ett superenkelt recept på ICA och tänkte att denna kunde ju tom jag orka göra! Testa, det är den värd! Smumsar på den just nu! Och har hittills fått 3/3 röster!

Äppelpaj

6 halvstora äpplor
2 dl fiberhavregryn
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl brun farin
1 tsk kardemummakärnor, stötta
1/2 dl flytande margarin

Sätt ugnen på 225 grader
Ta bort kärnhuset och klyfta äpplorna
Blanda dom torra ingredienserna och strö över äpplorna, som du så klart har lagt i en ugnssäker form redan!
Ringla över margarinet.

In i ugn i ca 20 min, eller tills äpplorna är mjuka.

Till detta serverade jag vaniljvips!

SuuperSmumsigt!! Och lätt!





Ingen aning

Ja, då har det blitt helg igen!

Förra helgen var det Kräftskiva. Vi invigde Ida i "Kräftornas sekt", och det gick riktigt bra! Hade jättekul och mysigt! Utklassade dom andra ordentligt i Crocket! Jag är Bäst!!
Sen var det Kubb, det gick väl inte riiktigt lika bra. Team Kusin ( Jag & Erika) vs Team Redbull ( Ida & Thomiz). Team Redbull vann, 5-2 fast vi försökte smygsupa dom under kubbpinnarna, men det gick inte! Men men...det kommer fler gånger... Sen blidde det badtunna. Vaaarmt och skönt! Thomiz gav upp och vi andra satt och surra till morgontimmarna.

I Tisdags hämtade vi hem lilla Siri. Hon tyckte inte riktigt om systeryster Doris så väldans mycket, men nu går det betydligt bättre...så snart så!

Och idag...har vi varit och spendera MASSA pengar på stan, eller Expert i af! Kom nyss hem med en 50 tum plasma...Och den är jäääääättestor! Men man ser himla bra i den!

Så ikväll lär det bli film för hela slanten!

Nu städa bort lite kartonger!

Byye