I´m back!

Nu så!
Midsommar har passerat och nästa högtid är...typ ingen aning! Min nästa högtid är i  Augusti då vi drar till varmare breddgrader. Fan va längesen det var vi var där. Har ju varit där varenda år sen 2002, men inte i fjol.

Midsommar. Var bra!
Kato & Ellen kom ner från Norge och firade med oss.
På fredag förmiddag drog vi till Brändön och tittade på folket och fick oss lite halstrad strömming. Det var första gången dom smakade strömming som den ska vara!
Eftersom Kato och Thomiz tjatade så mycket drog vi en sväng förbi Biltema, som av nån anledning hade öppet denna dag. Ett par tusen kronor senare gick vi ut genom dörrarna. Drog hem och satt och surrade och käkade och drack gott. Lärde dom även att spela Kubb. Tjejerna mot pojkarna, behöver inte skriva vilka som vann va?!
Spikade även fast ett par infravärmare som vi köpt så vi kunde sitta ute hela kvällen, och det funkade. Kl 03,30gick vi in för att lägga oss! Men trevligt hade vi!

Vi hade i af tur med vädret, en stund i af!

Lördag = Byggdag. Thomiz och Kato satte igång och regla runt badtunnan så vi (när det nu slutar regna nångång) kan lägga trall på det. Kommer att bli sååå fint!



Ja, ni förstår principen va? Vindskydd som är högre på tre av väggarna och ett lägre staket framför tunnan. Där även med grindar så grannens småbarn inte travar in och dränker sig i tunnan! Kommer även att göra lite sittbänkar och annat smått och gott!

Söndag hann vi med ytterligare ett besök på Biltema, eller inte flickorna, vi var och handlade billig mat som skulle få följa med över tullen. Sen skulle allt som inhandlats in i bilen oxå. INNAN dom kom till oss hade dom varit på IKEA och handlat för dryga 6000, så det fanns redan massor i bilen!



Den tomma korgen i mitten fick inte plats nån ananstans, så vi var tvungen att ta innehållet och hitta på denna smarta lösning!



Hem kom då iaf till sist!

I dag Onsdag och det är jobb för hela slanten som gäller. Klirrar fint i plånkan i slutet av månaden! Men snart har jag ju i af lite semester. V.28 börjar den. Åhh så skönt. Hade ju ingen semeter i fjol, så i år ska jag njuuuuta! Rick & Cam kommer ju hem till Luleå. Vi drar nog upp till Norge ett par dagar. Annars blir det att för en gångs skull vara hemma på semestern! 

Nä, nu orkar jag inte sitta här längre!

Byye!



Kommentarer
Postat av: kusin

nästa högtid är min födelsedag!!!

2008-06-26 @ 13:27:52
Postat av: erika

nu är du ju bara obstinat ^^

har du fått din operation ännu eller? det har verkat som att den ska vara på g...

2008-06-26 @ 19:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback