På dom sju haven

Jaha, då har det blitt Måndag igen och en arbetsvecka att se fram emot faktiskt! Är ju ledig 2 dagar denna vecka, inte illa!

Helgen har varit toppen. Började mjukt på fredag då jag och Thomiz käkade lite räkor och drack ett glas viine. Sen stupade vi i säng redan vid 22. Men men...

På Lördag ringde pojkarna och undrade om vi skulle haka på ut med båten, och vi bangade inte! Så vi, pojkarna, Erika & Ida begav oss ut på dom sju haven...eller älven i af. Begav oss upp mot Bälinge och spanade in stugan en sväng. Sen ringde vi mor & far och bestämde att dom skulle bege sig ner till Snickar och vi gick i hamn där. Satt och surra med dom och tog ett glas viine innan vi begav oss hemåt igen.
Senare under kvällen kom pojkarna och flickorna ut till oss, och vi spelade Wii. Även Ullis kom som vi hade planerat. Sen fick vi för oss att vi skulle ut på krogen. Oj så kul vi hade...Inte! Hamnde på Cleo, vilket söög. ALLA som springer runt  där är ju såå små, så vi drog hem ganska snabbt!

Söndagen tillbringades mest i sängen. Vi låg som klubbade sälar halva dagen tills vi fick fingret ur A. och gick ut och gjorde "vinter" på gården! Såå duktiga.

Så har min helg varit mina vänner!

Nu jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback