Till Ida & Erika

Charlottes Räkpaj

Skal=

2 dl riven ost, gärna västerbotten

2 msk vatten

1 hg margarin

2 dl vetemjöl

 

Blanda och knåda ihop till en boll. Tryck ut i en pajform och grädda i 200 grader ca 20 minuter el tills skalet är gyllenbrunt.

 

Fyllning=

1/2 kg skalade räkor, grovhackade

2 dl creme fraiche

50 g svart kaviar, spara lite till garnering

1 dl röd lök

Gocka ihop allt i en bunke och strö över det kalla pajskalet.

Garnera med räkor, kaviar, avokado och ev ägg


Kommentarer
Postat av: Ida

Oh la laaaaa! Här ska det lagas räkpaj! :)

Postat av: Argbiggan

Bra! Får du bjuda på nångång när vi är i Piteå! =)

2011-03-30 @ 21:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback