Idioter!

Alltså. Hur är vissa människor funtade??

 

För några veckor sen upptäckte Thomiz att nån hade kapat av 1 meter vattenslang från våran slangvinda. Den slangen hittade vi senare i en av skrotbilarna som stått på Statoils parkering.

En dag kom ägaren till denna bil och Thomiz gick då och frågade hur det kom sig att våran slang låg där. Det visade sig att nån hade gjort inbrott och slangat denna bil.

 

Ungefär vid denna tidpunk så hade Thomiz och grannen börjat fylla vårat släp med skräp och annat som sen skulle vidare till tippen. Katronger och säckar med saker vi inte vill ha längre.

Idag var vi iväg och tömde släpet och grannen började surra nått om att nån har rotat i våra sopor. Fattade inget och han insåg att han försagt sig lite. Fick då tvinga ur dom vad dom pratade om.

Då visade det sig att grannen trodde han hade råkat slänga nån viktig grej och gick då till släpet för att kolla om grejen låg där. Då ser han att nån har varit och rotat omkring i alla säckar och kartonger. Så han frågade Thomiz om det var han, men det var det ju inte. Och eftersom dom har två mörkrädda/fega sambos så kom dom fram till att det var bäst att inte säga nått till oss.

 

Så nån har alltså traskat in på våran gård och rotat igenom hela släpet.

Med tanke på att det bara var skräp på släpet, kommer dom att göra inbrott och kolla efter bättre saker nästa gång... Jävla idioter!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback