Koh Tao

Vaknade tidigt avresemorgonen och insåg att Patrik hade feber och inte ville åka med till Koh Tao. Och eftersom inte han for, så for såklart inte Bossan heller.

Men jag och Thomiz satte oss i en tuktuk och begav oss ner till stan och avgångsstället.

Fick vänta en stund och sen kom bussen som skulle ta oss till Chumporn, för vidare färd till Koh Tao.

Resan ner med bussen gick finfint. Busschauffören körde som en tok och hade lite tics. Bla satt han och slog sig själv i skallen fleeera gånger. Näväl, fram kom vi.

 

På väg ut till high speed catamaranen som ska ta oss ut till Koh Tao.

 

Båtresan gick bra. Dock sov jag mesta tiden av resan. Kul sällskap.... Vi hade tagit åksjuketabletter då vi hade hört att det skulle gunga ordentligt, men det gjorde det inte.

Killen vi hade bokat resan ner till Koh Tao med i Hua hin sa att det inte skulle vara nå problem att hitta hotellrum, så vi hade inte bokat nått.

Det var ju lite dumt! Vi gick, gick och gick lite mer och frågade på alla hotell vi traskade förbi om dom hade lediga rum. INGEN hade det.

Till sist kom vi fram till en resort som hade 2 rum kvar. Ett för 4000 bath och ett för 5000 bath. Vi traskade iväg en bit och funderade och bestämde oss till slut för att lyxa till oss lite och ta ett av rummen. När vi kom tillbax var bara ett rum kvar, det för 5000 bath... Bita i det sura äpplet och checkade in

 

Hotellrummet

 

 

Såklart slängde vi oss direkt i den fina poolen

 

 

På kvällen hittade en mysig restaurang där vi satt på kuddar nästan på stranden och intog god mat. Efter maten satt vi med en gin tonic och såg solen gå ner i havet. Myyys!

Tyvärr hade vi inte med kameran denna kväll, men dagen efter gick vi tillbax och käkade lunch på samma ställe.

Spana in Loppcirkusen till höger om mig. Han fick en pommes,sen var han glad!

 

Badade såklart i det fina havet!

 

 

Sen fick jag ont i öronen och vi bestämde oss för att bege oss tillbax till Hua Hin.

 

Hej då fina Koh Tao.

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback