Esters Ö

Eller Estersön som den egentligen heter har vi tillbringat helgen på. Ligger långt ut som fan och nästa fastland efter den är Finland!

 

Färden började på Lördag fm. Tog oss till Hagaviken där vi blev lite törstiga och insåg att det mesta av drickat vi hade med oss hade pajjat i pulkan. Så det låg cider och öl i en härlig sörja tillsammans med potatis och makaroner. Mumma!

 

Glömde ta kort på sörjan, men här är den värdelösa pulkan, eller kanske var det vi som packade dåligt?!

 

Hann rädda lite öl som vi delade broderligt och systerligt innan vi begav oss vidare mot Esterön. Eldade igång en eld som vi grillade lite öl och cidermarinerade korvar över. Smakade gott!

 

 

 

Drog iväg och körde runt bland alla öar och fick även se det öppna havet! Just utanför Estersön så slutar isen och havet börjar. Häftig syn!

 

 

Var lagom mör i kroppen när vi kom tillbax. Vilade en stund och eldade igång bastun. Käkade och drack gott på kvällen och somnade utmattade vid 22 tiden. Någon bastu orkade vi inte med!

 

I en stuga utan gardiner vaknar man tidigt. Klev upp vid 8.30 och käkade frulle. Packade ihop lite picknick och begav oss iväg till en fin ö som vi körde upp på och eldade igång en eld. Stekte fläsket och drack den pissvarma chokladen och njöt av utsikten.

 

Sen packade vi ihop oss och drog hem.

Så det är vad vi har pysslat med i helgen!

 

Go natt!


Kommentarer
Postat av: u

guud va trivsamt!!!

2009-03-24 @ 18:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback