Snart kanske

Ja, då har man testat på att vara inneboende. Det går ju bra så länge inte lghs ägarna är hemma! I morgon natt kommer dom hem...Så på Lördag drar vi nog iväg till stugan och bastar och dricka lite gotta. Så på Söndag får vi se var vi ska bo!

 

I huset händer det ltie grejos. var hem efter jobb och ser att saneringskillarna har hunnit med ganska så mycket idag. så kanske kanske får vi flytta hem snart. Vi får väl stå ut med att bo på en byggarbetsplats. Men men, vad gör man inte!

Snickarna har inte kommit lika långt. Dom har väntat på att kylan ska lägga sig så dom kan skotta bort isolering på taket. Ingen bra ide att göra det när det är minus 20. Blir så himla kallt inne i huset.

Sen har besiktningsmannen fått för sig att det går att laååa ihop taket där dom har sågat bort. Men dumskalle, hus snyggt blir det?? Det lär ju ta ett braa tag innan det nya taket fått samma färg som det som suttit sen -92! Men Thomiz tjurade på han så han bad oss surra med snickarn, och på han låter som att jag får ett vitt nytt tak!

 

Nu ska jag krypa ner i badet!

 

Ha de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback