Uppdatering

Hemma en snabbis och käkar upp resterna från Söndagens Porterstek. Nästan så att den är godare idag, än i Söndags. Den har ju legat till sig och mustat i sig alla goda smaker!

Idag för 8 långa år sen blev jag och Thomiz ett par, detta "firas" ikväll med räkmackor och löjrom. Ska det var, så ska det va! I övrigt blir det att påta på med väggen bakom kaminen. Det börjar nu lika nått som inom en snar framtid kan bli riktigt fint! Ska "bara" mura, spackla och måla innan vi kan koppla fast skortstenen.

I morgon drar vi till Bossan & Patrik för pokerkväll. Hade dom på middag i Söndags och vi började spela lite poker. Men eftersom det är roligare att spela för pingar, så kom vi fram till att det är vad vi ska pyssla med i morgon.

I Torsdags skickade jag iväg käre mor och far till Kambodja. Tyvärr ringde dom igår och berättade att det är 33 grader i skuggan där, det ville jag INTE veta!! Tydligen är kambodja som Thailand för 25 - 30 år sen. Hur nu dom vet det med tanke på att dom inte var där då?! Maten är som i Thailand, fast inte alls stark. Så daddy tog med sig av sin egenodlade chili att krydda maten med! Alla sätt är bra, utom dom dåliga!

Nu ska jag ila iväg till jobbet igen!


Kommentarer
Postat av: ulle

haha, tänkte titta in här för att bla klaga på att du aldrig uppdaterar, å så hade du-duktigt!Annars har ja ju ingen koll jue... Grattis på årsdagen då, de må ja säga-inte illa! imorgon drar ja till södern, men inte så långt söderut som ja kände för i helgen... Har inte igång telefonen så ja meddelar här ist. Hemma på söndag, filmkväll nån da nästa vecka?? kram!

2008-11-04 @ 23:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback