Lofoten

Nu är jag less!!
Jäkla blogg.se, får inte upp alla mina fina bilder. Den bara segar och vägrar lägga upp dom.

I går  var vi som skrivet iväg till Lofoten. Var ut till ett ställe som heter Henningsvaer. Säkert jättefint och mysigt på sommaren, 
men igår var det blåsigt och allt var stängt... Så vi sura ihop och drog vidare. Överallt där ute på ön hade dom torsk hängande. Dom låter den hänga och torka i flera månader, sen är den tydligen jätegod! Hade tänkt stanna och sno lite fisk, men dom hade övervakningskamera.
Så vi satte oss i bilen och körde iväg till en stad/by som heter Svolvaer. Där hade vi tänkt gå och strosa lite i affärer, men även där var det mesta stängt. Så vi gick och satte oss på ett kafe/bar och dom andra tog sig en öl. Käkade lite tidig middag där oxå. Sen drog vi hem.
Sååå summa kardemumma av resan är att vi gör om den till sommaren då det är sol och varmt väder, och butikerna är öppna! Men det var en fin tur i af. Väldigt fin natur.

Idag söndag och vi har tänkt grilla lite korv nere vid havet, men när vi vaknade så blåste det och var molningt. Kanske att det spricker upp senare och vi kan gå ner och elda.

Nu ska jag äte lite frulle!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback