Lördagkväll

Har just avslutat en god middag bestående av oxfile, potatis och svärmors goda rödvinssås. Till detta serverades rött vin och en Irich Coffey till efterrätt. Hur gott är inte det?? Jätte!!
Har alla mina pojkar på besök, och dom är ute i garaget och pysslar på med skotrarna. Så vi kanske kan fara ut och köra nästa helg.
Så ringde Thomiz  bror från Oslo i kväll, han kommer tydligen hit i morgonkväll och ska stanna ett tag. Kul! Han bor i Spanien och jobbar ute på Plattform i Norge. Så det är inte så ofta man ser han. Tydligen vet inte deras mor att han kommer, så det blir en överaskning i morgon! *älskar överskningar* + att han har med sig sin nya tjej, som ingen har träffat! Oxå kul.
Lite jobbigt att skriva när man har en katta som ligger i knä och äter på blixtlåset, men men, tycker hon att det är kul, såååå varför inte!  Hur kommer det sig att dom enklaste sakerna är dom roligaste för katter??? Typ en papperspåse, vet ni hur kul det är? Ligga i den och helst bli buren i den??? En vinkork, skiiitakul, även en ballong som inte är blåst upp så mycket. Snacka om att man lägger ut pengar på leksaker som dom inte leker med! Som när vi var i Skottland, köpte en kul råtta som far runt på golvet, tror ni den var kul?? Nää, hon är ju rädd för den...!
Nä, nu ska jag gå ut med en öl till pojkarna!
Ha de braaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback